Miért van ilyen?
A véleményhez csatlakozok,de addig menj,amíg nem kell cipelned semmit és senkit.Mert ha már van valaki,akit itt szeretsz,akkor gáz van.De ahogy látom,nincs,szóval mehetsz!
Még most lépj,most tedd meg,mert később gyerekkel,feleséggel ez baromira másképp lesz.
Egyébként én is ilyen vagyok,csak én női kiadásba és 18 éves vagyok.Olyan pasit keresek,aki igazi férfi,és az a célja,hogy egy családot alapítson,segítsen a feleségének eltartani a gyereket,a házat,a mindenséget.Viszont az a durva,hogy én szeretnék nőként egy kicsit önálló is maradni,mert nekem valahogy a szabadság sokat jelent.A gyerekkel meg az élettárssal maradnék örök életemre(ha nem lennének viták meg veszekedések),és akkor az úgy pont jó lenne.Ezt kerestem és keresem is az életben,remélem meg is találom!
És sok szerencsét kívánok neked is ehhez a dologhoz!:)
18/L
Milyen szépen fogalmazol... Ez a két válasz, nagyon jól minősít téged:)
Honnan szedted ezt a sok baromságot??:D
Nem járok prostikhoz.
Nem vagyok bulizós.
Nagyon mellényúltál:) Inkább válaszolj a kérdésemre!
Az életcéloktól függetlenül nem vagy te felnőtt, hanem csak egy gyerek, aki felnőttnek hiszi magát.
Az 58%-os válaszoló stílusa valóban hagy némi kívánnivalót maga után, de a te reakciód kritikán aluli. Semmi érettség nincs benne, úgy reagáltál, mint egy sértődött kisgyerek.
"Lúzer magyarozást" is befejezheted, mert nyugaton úgyis fogják rád elégszer mondani. Arról nem is szólva, hogy jó eséllyel csak a felelősséget próbálod azzal hárítani magadtól, h minden sikertelenségedért a "paraszt magyarokat" okolod. Kint se fogod semmire se vinni ilyen mentalitással.
Egy felnőtt képes szembenézni a számára kellemetlen dolgokkal is és vállalni a felelősséget. A Múlt hibáiból pedig tanul, nem másokat okol a saját baklövéseiért...
26F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!