Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ilyen?

Miért van ilyen?

Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni, hogy kilógom a mai 20évesek sorából. Bár régebben is ezt éreztem, valahogy sokkal felnőttesebben élek, meg gondolom alapvető dolgokat. Számomra egy feleség meg egy gyerek volna a minden. Amire vágyom, más nem is lehetne. Dolgozom mint a güzü, ja 12órában mérnökként. Semmi lehetőség normális kapcsolatra. Most a héten azon agyalok, mikor húzzak el a rákba, Németországba vagy Ausztriába, mivel ott normálisabb emberek élnek. Csak mert beszélem, megtehetem. Hátam mögött hagyva egy jókora utálatot, amit már magyaron megtapasztaltam. Van aki csatlakozik?
2014. júl. 21. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:

A véleményhez csatlakozok,de addig menj,amíg nem kell cipelned semmit és senkit.Mert ha már van valaki,akit itt szeretsz,akkor gáz van.De ahogy látom,nincs,szóval mehetsz!

Még most lépj,most tedd meg,mert később gyerekkel,feleséggel ez baromira másképp lesz.

Egyébként én is ilyen vagyok,csak én női kiadásba és 18 éves vagyok.Olyan pasit keresek,aki igazi férfi,és az a célja,hogy egy családot alapítson,segítsen a feleségének eltartani a gyereket,a házat,a mindenséget.Viszont az a durva,hogy én szeretnék nőként egy kicsit önálló is maradni,mert nekem valahogy a szabadság sokat jelent.A gyerekkel meg az élettárssal maradnék örök életemre(ha nem lennének viták meg veszekedések),és akkor az úgy pont jó lenne.Ezt kerestem és keresem is az életben,remélem meg is találom!

És sok szerencsét kívánok neked is ehhez a dologhoz!:)

18/L

2014. júl. 21. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Te hallod,ne jössz velem? :))))) Itt magyaron a biztos munkanélküliség vár,vagy max éhbérért,féreg sok paraszt magyarral szemben,amelyik ott tesz neked keresztbe aho lcsak tud,meg kihasznál.
2014. júl. 21. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Nektek ennyi az élet? Gyerekcsinálás és házasság?
2014. júl. 21. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
igen,mert van miből,és van gerincem.nem a prostikat baszni te köcsög 58%-os vadbarom. :) csak úgy desszertízben miért nem húrcolod el magad a Wc-én.
2014. júl. 21. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:
tudod 3-as valakinek többet ér a lelkiismerete,minthogy szét buliza magát,meg majd 2év múlva fennd az üszkös nemibeteg farkad,hát jah.max ez vagy te.lúzer magyar :).van aki ellentétben veled,felelősségteljesen gyermekeket vállalna.De hát mit fogod fel te ezt a nem létező agysejteddel.N00B!
2014. júl. 21. 15:01
 6/8 Különlegescsajszi ***** válasza:
Én le is pontoztam a 14:54-est,elég kretén!!!
2014. júl. 21. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen szépen fogalmazol... Ez a két válasz, nagyon jól minősít téged:)

Honnan szedted ezt a sok baromságot??:D

Nem járok prostikhoz.

Nem vagyok bulizós.

Nagyon mellényúltál:) Inkább válaszolj a kérdésemre!

2014. júl. 21. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Az életcéloktól függetlenül nem vagy te felnőtt, hanem csak egy gyerek, aki felnőttnek hiszi magát.

Az 58%-os válaszoló stílusa valóban hagy némi kívánnivalót maga után, de a te reakciód kritikán aluli. Semmi érettség nincs benne, úgy reagáltál, mint egy sértődött kisgyerek.

"Lúzer magyarozást" is befejezheted, mert nyugaton úgyis fogják rád elégszer mondani. Arról nem is szólva, hogy jó eséllyel csak a felelősséget próbálod azzal hárítani magadtól, h minden sikertelenségedért a "paraszt magyarokat" okolod. Kint se fogod semmire se vinni ilyen mentalitással.

Egy felnőtt képes szembenézni a számára kellemetlen dolgokkal is és vállalni a felelősséget. A Múlt hibáiból pedig tanul, nem másokat okol a saját baklövéseiért...

26F

2014. júl. 21. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!