Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csináljak?

Gabica12105 kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmet 13éve ismerem és a legjobb barátnőm. Most összejött egy pasival és azt mondta a barátja neki, hogy nem barátkozzon velem, mert akkor szakít vele. Hát mi nyáron is mindig együtt voltunk kivéve most. Nem is keres ha hívom nem veszi fel, ha ráírok válaszol és írja, hogy mennem kell.Nem vagyok barátkozós típus és vele tényleg mindent meglehetett beszélni. De most a pasilyát választotta. Már próbáltam vele beszélni, hogy miért ő mondja meg neked, hogy mit csinálj, amikor ő még csak 14 éves. Szerintetek próbáljam rábeszélni vagy hagyjam, bár az nem könnyű, mert nincs senki más akire lehet számítani. És már nem is egy suliba fogunk járni. :(

2014. júl. 19. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha elfogja hagyni a fiú,akkor majd keres.
2014. júl. 19. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát és mi van ha nem? Meg kitudja, én nézzem, hogy lehet 2 évig nem is beszélünk, mert a barátját választja akit tegyünk hozzá ismer 2 hónapja, és én vágjak majd ehhez jó pofát vagy nézzem neki el, mintha misem történt volna?
2014. júl. 19. 19:41
 3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem, ha többet ér neki egy nem tudom mennyi ideje megismert fiu, mint egy 13 eves barátság, akkor nem biztos, hogy keresned kene! Majd ő sírjon utánad, ha ezt tette!
2014. júl. 22. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez lesz! Köszönöm válaszod!
2014. júl. 22. 17:02
 5/5 anonim válasza:
Szia! Ez sokszor előfordul, de hidd el miután "lehull a rózsaszín köd" és nem bolondítja el a szerelem, rájön hogy egy srác nem ér annyit hogy vége legyen egy ijen barátságnak!
2014. júl. 28. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!