Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnöm(15 éves) csak 7ig engedik ki. es ez neha mar zavar hogy mindig enis legkesöbb fel 8-ra otthon vagyok és eddig mindenkit elengettek lagalabb 9 ig föleg nyáron. szerintetek van rá esély hogy valahogy meg lehet oldani legalább +1 orát?:)
2014. júl. 13. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg a szüleivel dolgot,lehet hogy megengedik.
2014. júl. 13. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudsz beszélni az anyukájával,vagy valami?Ha pestiek vagytok,akkor még érthető is,hogy csak addig engedik,de amúgy meg nem csak ott érhet baj,hanem bárhol.Szerintem el kellene mondanod az anyukájának,hogy bennetek bízhat,és külön még benned is bízhat...és hogy nem fogod belevinni semmi rosszba a lányát!És persze ezt be is kellene tartani!:)
2014. júl. 13. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Soproniak vagyunk elég kicsi város kb semmi nem szokott történni. de ha már kicsit csöpög az esö vagy fuj a szél nem engedi el. A szüleit annyira nem ismerem csak néhányszor találkoztam velük.
2014. júl. 13. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Éppen ezért kellene kicsit jobban megismerkedni a szüleivel is,mert félő,hogy ugye mivel félig ismeretlen vagy,ezért nem engedik annyira veled a barátnődet.És amiket leírtam,azokat mond el az anyukájának,és bizalmat kell sugároznod.
2014. júl. 13. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
de massal sem engedik el. olyannal sem akit 10 eve is mer és a szülei is ismerik. Mert a novere nem is akart elmenni és ezert gondoljak hogy akkor ot se engedik el.
2014. júl. 15. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!