Szerintetek ez megbántó volt?
Figyelt kérdés
Szóval az unokatesomnak mondtam, hogy rajzolok neki valamit meg még két barátnőmnek is. Gondoltam megkérdem mit szeretne az unokatesom, ő azt mondta, hogy baglyot de én mondtam, hogy nem szeretnék neki most olyat mert nehéz is meg sokáig is tart főleg grafikusan megrajzolni. Mondtam hogy mondjon valami mást de ő azt mondta hogy nem. Felajánlottam neki egy csomó mindent. Azóta nem ir vissza,nem nézi meg az üzeneteimet... Most akkor velem van a gond vagy vele???! És most mit csináljak hogy irjon?? A válaszokat előre is köszönöm!!!2014. márc. 12. 22:21
1/3 anonim válasza:
Minek ajánlod fel neki, hogy rajzolsz bármit, ha utána visszadobod? Mondtad volna, hogy jó, de ez három hét lesz legalább. Ha nem akar várni, úgyis változtatott volna a kérésén, de így te szimplán visszautasítottad. Utólag már hiába ajánlasz alternatívát.
Ő meg sértődékeny. Az sem jó.
2/3 anonim válasza:
Rajzolj egy nagyon profi baglyot és lepd meg vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 13. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!