Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Tegyem amire...

Mit csináljak? Tegyem amire kért vagy inkább az egészsége legyen a fontosabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!van egy lány osztálytársam és a héten valamelyik nap megmutatta hogy a bal alkarjára belekarcolta az hogy "elhittem". Gondolom tűvel vagy a körzőjével csinálta.Úgy láttam hogy a betűk fel is vannak dagadva valamennyire.Ilyen domború.Nem ez az első eset egyszer a lábába karcolta bele annak a srácnak a nevét akivel szakítottak.Mondta nekem hogy ne mondjam már el az anyjának.Amúgy nem én vagyok az egyetlen aki tud a kezéről.Az lenne a kérdésem hogy tegyem azt amire kért?Ne szóljak az anyjának?Vagy legyen fontosabb az egészsége és mondjam el?Esetleg kérjem meg az anyuját hogy ne köpjön be hogy én mondtam?Nem tudom igazán hogy mit tegyek, szerintem ez nem normális hogy 15 éves lány karcolja a karját, lábát..remélem adtok tanácsot :(

ÉRTELMES válaszokat kérek szépen!!Köszönöm :(

2014. febr. 12. 14:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt mondja anya hagyjam az egészet, mert nincs hozzá közöm..meg amúgy is "utál" az osztály negyede/fele és már amúgy is alig várom hogy elballagjak.Meg hogy nem mindegy nekem hogy mit csinál magával ha utána úgy se tartjuk majd a kapcsolatot.Úgyis csak megutálnak majd hogy beárultam az osztálytársam megint én lennék a rossz többet nem tudnak majd megbízni bennem szóval tényleg nem tudom mit tegyek..szerintetek ne foglalkozzak azzal hogy majd mit gondolnak rólam a lényeg hogy tudni fogom hogy jót tettem.? Ti mit tennétek a helyemben ha tudjátok hogy rossz a viszonyotok az osztálytársakkal..az ofővel és még anyukátok is azt tanácsolná hogy hagyjad a csudába..Mit tennétek?
2014. febr. 12. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
honnah tudnák meg a többiek h te voltál?miért utálnak az osztálytársaid?
2014. febr. 13. 07:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Érdekes egy anyukád van, és ez nem dicséret.

Ő nem akarná tudni, ha rólad lenne szó? Úgyse tartjátok majd a kapcsolatot, jézusom...

2014. febr. 13. 22:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Anya igazából csak nekem akar jót, hogy hagyjanak békén az o.társaim és inkább ne is foglalkozzanak velem...szóval azt szeretné amit én is..:P

Én is azt mondtam anyának hogy Ő nem akarna arról tudni ha én csinálnám ezt magammal?Erre nem válaszolt...és amúgy az is szinte 100% hogy utána nem tartjuk majd a kapcsolatot a lánnyal..nem igazán szeretem és ő sem engem szóval...de attól még érdekel mindenki egészsége az osztályban.. :P

Az osztálytársaim csupán azért nem szeretnek mert nem vagyok szép...és ennyi.

2014. febr. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!