Mit csináljak? Tegyem amire kért vagy inkább az egészsége legyen a fontosabb?
Sziasztok!van egy lány osztálytársam és a héten valamelyik nap megmutatta hogy a bal alkarjára belekarcolta az hogy "elhittem". Gondolom tűvel vagy a körzőjével csinálta.Úgy láttam hogy a betűk fel is vannak dagadva valamennyire.Ilyen domború.Nem ez az első eset egyszer a lábába karcolta bele annak a srácnak a nevét akivel szakítottak.Mondta nekem hogy ne mondjam már el az anyjának.Amúgy nem én vagyok az egyetlen aki tud a kezéről.Az lenne a kérdésem hogy tegyem azt amire kért?Ne szóljak az anyjának?Vagy legyen fontosabb az egészsége és mondjam el?Esetleg kérjem meg az anyuját hogy ne köpjön be hogy én mondtam?Nem tudom igazán hogy mit tegyek, szerintem ez nem normális hogy 15 éves lány karcolja a karját, lábát..remélem adtok tanácsot :(
ÉRTELMES válaszokat kérek szépen!!Köszönöm :(
Ne mondja el, de azért megmutatja...
Szerintem azt akarja, hogy tudjanak róla.
Van iskolapszichológusotok? Jó fej és megbízható ember az ofő? Ha igen, akkor neki kell elmondani, és majd ő kitalálja, hogy hogyan szedje ki a lányból az igazságot úgy, hogy te ne sérülj és ne is égj be a lánynál, aki megbízott benned.
Esetleg egy nagyon jó fej tesitanárral is lehet beszélni: amikor le kell vetkőzni tornacuccra, észre fogja venni és szóvá is teszi az egészet.
Anyukának ne szólj, mert akkor a mama is haragudni fog rád, mert a lány is (mert csalódik benned). Ne állj két ember közé, mert annak csak te iszod meg a levét. Tapasztalat.
Esetleg ha az egész kínos, akkor mondd meg neki, hogy ha még egyszer ilyet látsz rajta, többé nem állsz vele szóba.
Első, köszönöm a válaszodat
Második: valamennyire igazad van mert szinte minden lány tud róla az osztályban viszont a felnőttek elől rejtegeti.Pl a tesióra előtt az "Y" lány segített egy kis sminkkel eltüntetni hogy az osztályfőnök meg ne lássa tesi közben...
Harmadik: Köszi a te válaszodat is!Az ofőnek lehet hogy fogok szólni.Tudjátok nagyon rossz a viszonyom az osztályfőnökkel de ez ügyben nem érdekel szólni fogok neki ha még egyszer ilyet látok a lányon!Rendben az anyjának nem szólok.Viszont ha azt mondanám a lánynak hogy többet nem szólok hozzá az nem érdekli mert sok barátja van rajtam kívül és én ilyen "jelentéktelen" vagyok.:/
de attól még az egészsége fontos nekem mint minden más osztálytársamé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!