Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sok lánynak miért fontosabb...

Sok lánynak miért fontosabb az, hogy szégyellős, mint a saját egészsége?

Figyelt kérdés
Több kérdésnél olvastam már, hogy azt írta a kérdező, hogy bármit is válaszolunk, nem megy orvoshoz. De ha baj van, akkor ki segít? Nem az orvos?
2010. aug. 3. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok lány nincs tudatában annak, mekkora kárt okoz egy elhanyagolt fertőzés. Fogalmuk sincs arról, hogy nem az a baj, hogy "viszket", hanem az, hogy a kezeletlen gyulladás ráhúzodhat a petefészekre és méhre, és ha azok begyulladnak, hegesedés történik, ami végleges meddőséget okozhat. A meddőséggel lehet aztán hosszú évekig orvostól orvosig rohangálni, fájdalmas kezeléseket elviselni, és végül vagy lesz baba, vagy nem. Holott ha elmegy dokihoz a viszketéssel, pár napos kúp-kezeléssel már vége is az egésznek.
2010. aug. 5. 09:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első Válaszoló! Köszönöm a választ! Nem tudom, miért fontosabb a szégyenlősség, mint az egészség! Nem lehet kibírni azt a pár percet az egészségük érdekében? Azt hiszik, hogy az orvos azért van ott, hogy a puncijukat nézegesse.
2010. aug. 5. 13:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Várom még a véleményket!!!
2010. aug. 5. 13:45
 4/9 A kérdező kommentje:
*véleményeket.
2010. aug. 5. 13:46
 5/9 anonim válasza:
szerintem azért nem mennek el,mert valljuk be nődokihoz járni nem leányálom. másrészt meg lehet azért mert "szennyes"-nek érzik magukat,hogy fertőzésük lehet. nekem akkor volt az első ilyenem amikor szexuális életem nem is volt,aztán ahogyan beindultak a dolgok,jöttek a fogamzástabik egyre több és egyre jobban utáltam azt ahogyan a nőgyógyászok néztem rám. mintha én is egy lennék a sok nőből aki mindenkivel összefekszik,pedig 5éve ugyanaz a barátom van. lehet hogy azért nem mennek mert félnek mi lesz ha rosszul bánnak velük,meghát nem beismerni a problémát lehet egyszerűbb mintsem foglalkozni vele,más kérdés,hogy ezzel rengeteget árthatnak maguknak.
2010. aug. 5. 14:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem leányálom nőgyógyászhoz járni, de a szégyenlősséggel életre szóló bajokat lehet szerezni!!! Ezt kellene észben tartani mindenkinek!!!!!
2010. aug. 5. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Amúgy mit érdekel az téged, hogy más elmegy-e nőgyógyászhoz, vagy nem? Az emberek rákszűrésre vagy fogorvoshoz sem járnak túl sűrűn, főleg ha nem muszáj, miért lenne ez alól kivétel a nőgyógyászat?

Nekem egyébként van olyan orvostanhallgató ismerősöm, aki nőgyógyásznak készül, és igenis megnézik ők a dolgokat!

2010. aug. 5. 15:35
 8/9 anonim válasza:
Az utolso valaszolohoz szolnek. Ha azt akartad megkerdezni h mi koze hozza akkor kar volt irnod, csak azert h te is irj, ez nem szemelyesen neked szolt. Amit en kivettem belole az a segitokeszseg s nem turkalas a magan esetleg nemi ugyekben.
2010. aug. 5. 23:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Én senkinek a magánéletében nem akarok vájkálni, de sokan írnak ide súlyos panaszokat, és még hozzáteszik, hogy ne is mondjuk, hogy menjen orvoshoz. Na, nekik, fontosabb a szégyenlősség, mint a saját egészségük?
2010. aug. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!