Mit gondoltok, ti megtennetek a helyemben? Amúgy ez normalis?
Hosszu lesz, bocsi.
Szóval van egy legjobb baratnom.Szeretem, mert ha elmondok neki valamit, az soha más meg nem tudja, jókat nevetunk, hasonlitunk egymásra, egyszóval legjobb barátnő na.
Viszont olyanok vagyunk, hogy nem sminkelunk, nem vásároljuk meg a legdivatosabb cuccokat etc..
Vagyis én megvaltoztam.
Igenis szeretnék divatos cuccokba járni, és vettem egy nagyon jó tust, amit szeretnék használni suliba, csak úgy szépen szolidan.
Múltkor vettem egy most eléggé divatban lévő szegecses bakancsot.Igen, azért mert rohadt jól néz ki.Ezt neki így nem mondhattam mert nem ilyenek vagyunk.(mar csak o)
Ha én egyik nap sminkelve mennek suliba tuti vége lenne a baratsagunknak.És ez így szerintem elég durván hangzik..
Sokan mondják hogy szarjam le és magammal foglalkozzak és talán legszívesebben ezt tennem de nem akarom elveszíteni mert 8eve a lelkitarsam...de ki ő hogy biraljon?
Megbeszélni sem lehetne vele ezt..
Mit tegyek?
Én vagy ő?
Szia! Hát szerintem nem szép dolog hogy ezt másokkal beszéled meg, ha tényleg olyan nagy barátnők vagytok akkor meg tudtad volna beszélni vele, vagy legalábbis valahogyan beadni neki szépen lassan.... Ha meg tényleg ennyire nagy gondot jelentene számára hogy sminkeled magad, és ezért menne tönkre a barátságotok akkor nem igazi barát és nem is volt....
Ha jól értem 6 éves korod óta ismered vagyis 1.osztálytól és most kb. 8.-os lehetsz. Nézd minden lánynak eljön az életében mikor érdeklődik a smink/nőcisebb ruhák iránt...(általában ebben a korban) Én felvenném a helyedben a bakancsot és talán ha nem is tussal de egy sötét barna szemcerkával húznám ki a szemem szépen természetesre. Jobb mint a fekete pláne elsőre, nem is annyira feltűnő. Megnézném hogyan reagálnának a többiek és legfőképp a barátnőd. Lehet megbántódik, akkor próbáld megtudni miért/ esetleg miért nem tetszik stb. Persze a helyzettől függ de elmagyaráznám neki te ugyan az vagy csak más ruhatárral. Ennyi,ha nem érti meg nem barátkoznék többet vele. Azért ne add fel magad mert valaki nem akar elfogadni...
Igazából valahol én is szegyellem magam hogy ezt elsőnek nem vele próbáltam megbeszélni.De a mi kapcsolatunkat igazából nem is nagyon tudom bemutatni..Nem erthetitek teljesen a helyzetet.
De a lényeg, hogy ti is ezt mondjátok hogy csak miatta ne adjam fel magam.És valószínű így is fogok cselekedni.Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!