Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok, ti megtennetek...

Mit gondoltok, ti megtennetek a helyemben? Amúgy ez normalis?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz, bocsi.

Szóval van egy legjobb baratnom.Szeretem, mert ha elmondok neki valamit, az soha más meg nem tudja, jókat nevetunk, hasonlitunk egymásra, egyszóval legjobb barátnő na.

Viszont olyanok vagyunk, hogy nem sminkelunk, nem vásároljuk meg a legdivatosabb cuccokat etc..

Vagyis én megvaltoztam.

Igenis szeretnék divatos cuccokba járni, és vettem egy nagyon jó tust, amit szeretnék használni suliba, csak úgy szépen szolidan.

Múltkor vettem egy most eléggé divatban lévő szegecses bakancsot.Igen, azért mert rohadt jól néz ki.Ezt neki így nem mondhattam mert nem ilyenek vagyunk.(mar csak o)

Ha én egyik nap sminkelve mennek suliba tuti vége lenne a baratsagunknak.És ez így szerintem elég durván hangzik..

Sokan mondják hogy szarjam le és magammal foglalkozzak és talán legszívesebben ezt tennem de nem akarom elveszíteni mert 8eve a lelkitarsam...de ki ő hogy biraljon?

Megbeszélni sem lehetne vele ezt..

Mit tegyek?

Én vagy ő?

2014. febr. 8. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te? :D
2014. febr. 8. 23:34
 2/12 Deliverance ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen "lelki társak" vagytok, akkor nem fog vissza téged abban, hogy az egyéniséged szerint öltözködj. Nem a ruhák és sminkcuccok miatt vagytok barátok...
2014. febr. 8. 23:35
 3/12 A kérdező kommentje:

14

Igen, ezaz, hogy attól meg hogy máshogy oltozkodok vagy sminkelek attól a hozzaallasom nem fog változni, vele ugyanolyan maradok, ez egyértelmű.de ez neki szinte lényegtelen.

2014. febr. 9. 00:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen miatt érne véget a "barátságotok" akkor sosem volt ő a legjobb barátnőd. Max csak elhitette veled.
2014. febr. 9. 00:28
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó.

Bár ezt így nem lehet kijelenteni mert sokkal szovevenyesebb ez a 8ev.

De akkor most mit csináljak?:|

2014. febr. 9. 00:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod előre hogy reagálna?
2014. febr. 9. 00:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Enyhén szólva ismerem.
2014. febr. 9. 00:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Én senki miatt nem fogom feladni önmagam.Másoktól sem várható el ugyanez.Az már másabb ha párkapcsolat van,de az igazi barát nem hagy el ilyen piti kis semmiségen,komolyan.

Én biztos nem szégyelném felvállalni ezt változást,legalább meglátnád milyen erős a kapcsolatod vele.

Tudod régen sok fiatal lány nagyon csúnyán összeveszett a barátnőjével,napokig duzzogtak,utálkoztak,majd lassanként kezdtek újra egymáshoz közeledni,végül tovább folytatták ott ahol abbahagyták egy kis időre.

Ezt nevezem igazi jó kapcsolatnak.

2014. febr. 9. 04:28
 9/12 A kérdező kommentje:

A beszeloviszony biztos megmaradna talán.Csak az a baj hogy ő már nem lenne olyan velem mint azelőtt..

De köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. febr. 9. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Oké, hogy ismered, de attól még nem biztos, hogy így reagálna.

Lehetséges, hogy utálja az ilyen dolgokat ( amit leírtál, abból ez jött le), de ha nyolc évig kitartott a barátságotok, akkor szerintem fontos vagy neki. Talán először megharagszik, de szerintem végül elfogadná.

2014. febr. 9. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!