Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Inkább lennétek magányosak,...

Inkább lennétek magányosak, minthogy álságos, felszínes barátokkal vegyétek körbe magatokat?

Figyelt kérdés
Hogy álltok az emberi kapcsolatokkal? Próbáltok jobb barátok lenni?

2014. febr. 5. 23:43
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
38%

1.mivel a barátság bármit=semmit nem jelent, így nem lehet érdemben beszélni róla, és foglalkozni sem érdemes vele nagyon.

2.ha az embernek felszínes "barátai" vannak, ugyanúgy magányos, és nem számíthat senkire, mintha "egyedül van".

legfeljebb illúziót adhat, de egy tudatos és igényes ember nem igényli a felszínes beszélgetéseket. inkább valódi tartalommal kell megtölteni az életet.

2014. máj. 16. 15:51
 32/58 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok és sokszor nehéz. Megszakítottam a kapcsolatom a felszínse barátnőmmel. Jobb ez így. Csak az bánt, hogy mást minntha tudott volna barátként szeretni, engem meg nem. Csak reménykedni tudok benne, hogy lesz olyan barátom, akire számíthatok a bajban.
2014. jún. 13. 15:57
 33/58 anonim ***** válasza:
A felszínes barátság nem azt jelenti, higy álságos. Csak azt, hogy nem olyan mély. Attól még jól ellehetsz valakivel, hogy nem osztod meg vele életed minden pillanatát.
2014. jún. 24. 00:39
 34/58 A kérdező kommentje:
Igen de... honnan tudom majd, hogy lesz egy ember, akivel minden klappolni fog?
2014. jún. 24. 00:51
 35/58 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni. De hidd el lesz. Ha önmagaddal elégedett vagy és van önbizalmad, akkor lesz.
2014. jún. 24. 10:42
 36/58 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a két lehetőség van, akkor inkább a felszínes barátok. Megbízni nem kell bennük, ragaszkodni hozzájuk szintén nem, de legalább van kivel lógnia az embernek. Viszont a legjobb az igaz barátság. Szerencsére viszonylag sok igazi, hűséges barátom van. Ők nagyon fontosak számomra, bármikor segítek nekik, rám mindig számíthatnak.(Persze ez csak oda-vissza működik.)
2014. júl. 16. 14:25
 37/58 anonim ***** válasza:
vagy igazi barátokkal vagy egyedül.
2014. júl. 30. 20:58
 38/58 anonim ***** válasza:
Inkább a magányt választom. Sokszor ráfaragtam a "barátkozással" - sokszor magamnak köszönhetően -, éppen ezért választom inkább a magányt.
2014. szept. 1. 19:53
 39/58 anonim válasza:

ááááhh, nem játszanám meg magam egy percig sem. egyedül is tudom jól érezni magam, viszont megjátszott látszat felszínes totálmás emberekkel én nem.

keress olyan embereket akik hasonlóak hozzád:) miket szeretsz csinálni? járj el olyan helyekre és találni fogsz valakit:) sportközpontok, tanfolyamok..? nem nehéz ismerkedni, ne add fel:)

2014. szept. 19. 01:29
 40/58 anonim ***** válasza:

Igen, inkább jobb a magány minden tekintetben. De sajna ez nem tud egészen megvalósulni. Van emberi (és talán 2baráti") kapcsolatom, de nem olyan szoros, mint egy valós barátság.

Nyilván mindenki törekszik a jó kapcsolatokra, de állandóan közbelép valami negatívum, így nem lehetséges a zökkenőmentes, tökéletes barátságot létrehozni.

2014. okt. 7. 06:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!