Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Inkább lennétek magányosak,...

Inkább lennétek magányosak, minthogy álságos, felszínes barátokkal vegyétek körbe magatokat?

Figyelt kérdés
Hogy álltok az emberi kapcsolatokkal? Próbáltok jobb barátok lenni?

2014. febr. 5. 23:43
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
95%

Én is inkább egyedül lennék ,mint felszínes barátok közt.Hiszen mi értelme van a felszínes barátoknak? Hogy ha elakarok menni vhová,akkor senki nem jön el.Akkor hívnak ha kellek vagy pénz kell, e mellett leszarják mi van velem.Ha bajban vagyok szarnak a fejemre,mert senki nem vagyok.Hát kösz akkor kb olyan mintha egyedül lennék.Ha egyedül vagyok nem használ ki senki.

Sajnos évekig felszínes barátaim voltak,de én mellettük mindig egyedül éreztem magam,mivel nem foglalkoztak velem havonta 1x együtt buliztunk. Facen heti 1x beszéltem velük.De nem voltak vmi érdeklődőek.Bár időnként 1-2 emberrel egész jól elvoltam.Mondjuk húgom mindenben támaszt nyújtott olyan volt mintha a legjobb barátnőm lenne.Így nagyon egyedül szerencsére nem voltam.De testvér és barát között is van különbség.

Aztán annyit csalódtam az emberekben,hogy bízni nem akartam senkiben sem.Féltem,hogy újra kihasználnak.

Aztán megismerkedtem egy lánnyal kb 4 hónapja és nagyon sokáig nem bíztam benne se.De idővel rájöttem,hogy velem az elején sem bánt kihasználósan.Amikor talizni akartam vele jött.Már megismerkedésünk elején elmentünk ide-oda meg bulizni.Bármi van sose ráz le,eljárkálunk ide-oda.Segített nekem sok mindenben és én is neki.

Kb 8 éve nem volt ilyen barátnőm akivel napi szintes kapcsolatban vagyok és megbízok benne,persze 100%-ig még mindig nem tudok benne megbízni.Idő kell.Mivel a sok csalódás nem múlik el hiszen nyáron vetettem végett a felszínes barátaimnak.

2014. febr. 6. 17:56
 12/58 anonim ***** válasza:
Nemrég zártam ki minden felszínes barátot az életemből. Azóta gyakran érzem magam magányosnak, de a családomra, és azokra a barátaimra, akikkel ritkán ugyan, de tudok találkozni, mindig számíthatok. A felszínes barátok egy kalap sz*rt nem érnek, és minden rosszba belevihetnek.
2014. febr. 6. 20:34
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szükségem felesleges emberi viszonyokra, nálam a "barát" és a "felszínes" szavak meg sem férnek egy mondatban. Inkább vagyok egyedül, mint hogy olyanokkal töltsem az időt, akik úgy tesznek, mintha érdekelném őket. Egy barátom van, ritkán tudunk beszélni, de bármikor számíthatunk egymásra.
2014. febr. 6. 23:13
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, problémamentesen!
2014. febr. 26. 13:08
 15/58 A kérdező kommentje:
De az egyedüllétbe olykor beleőrül az ember.
2014. febr. 26. 13:28
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elegem van most épp a felszínes barátokból, hiába űzöm őket a környezetemből, mégis mindig vannak, valahogy ez olyan szükséges rossz.

Sokszor felbassxsznak hogy megint nem írnak, megint nem érdeklődne, nem reagálnak, és akkor ha találkozunk, akkor megy a bájolgás. Szóval épp most lesz egy buli, ahol veszekedést fogok provokálni, ha nem lesznek normálisak, aztán lehet elfele húzniuk a fenébe. Utálom a felszínes embereket, és egyébként azt nem értem bennük, hogy ha tényleg nem érdekli őket a másik, akkor minek kedveskednek vele, és érdek se szempont.

2014. márc. 8. 06:33
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy őrül bele, max a kapcsolatfüggők..
2014. márc. 8. 22:52
 18/58 anonim ***** válasza:
igen
2014. ápr. 2. 11:54
 19/58 anonim ***** válasza:
az nem barátság, még felszínes se, ha alapjában nem szimpatikus, csak azért vagy vele, mert amúgy teljesen egyedül lennél mert nincs más. az ismerettség vagy max gyenge haverság
2014. ápr. 2. 11:56
 20/58 anonim ***** válasza:
rendszeresen beszélgetek olyan emberekkel akiket nem tartok a barátomnak, meg ők se engem és szerintem mások is
2014. ápr. 2. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!