Hogy koszonhetnem meg neki? Elmondjam, hogy mennyire fontos nekem?
Van egy ismerosom/baratnom 30 eves, de en nem neztem volna tobbnek 25nel, na mind1. Sokat csalodtam mar emberekbe, van sok baratom akikben megbizok, de valahogy az nem olyan..ok akkor se vesznek eleg komolyan dolgokat. Ez a no viszont nagyon megerto velem, iszonyat kedves mindig, mar szinte az egesz eletemrol tud, es neha ugy erzem, hogy nem is birnam, ha ne beszelhetnek vele. Sokszor anyam helyett is anyam, rengeteg jo tanaccsal latott mar el, sok mindenre megtanitott az elettel kapcsolatba. Es nagyon sokat jelent nekem, hogy vanegy ilyen ember az eletembe. Fel is nezek ra, tisztelem is.. Tenyleg annyit segitett mar es annyi mindent kaptam tole, hogy szeretnem neki megkoszonni. Hogy koszonjem meg? Es elmondjam neki, hogy mennyire sokat jelent nekem? Elore is koszonom a valaszokat!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!