Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon mi lehet a baj hogy mar...

Vajon mi lehet a baj hogy mar nem beszel velem? A tobbi lent.

Figyelt kérdés
Lány vagyok és van egy fiu osztálytarsam akivel nagyon jol kijovunk... de csak cseten... a suliban nem nagyon beszelunk egymassal de cseten akar suli idoben is hajnalo 2ig irosgatunk.. ez sokaig igy ment baratok is lettunk ő is mondta h olyan baratjanak szamitok akire mindig szamithat... viszont mostanaban nem ír rám kb 2hete... ezelatt az ido alatt volt h rairtam de azt mondta h azert nem irt mert volt jobb dolga is.. aztan amikot megint rairtam erdekes modon elment a net pedig masik kozossegi oldalon fentvolt.. masnap megint rairtam de mar vissza sem irt... eddig azzonnal valaszolt es szeretett velem beszelni.. vajon mi lehet a baj???

2014. jan. 4. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
és te mit mondtál neki? hogy te is barát vagy? Valószínűleg más akart tőled, és azért nem beszél mert talált mást, akinek előbb be tudja...szóval érted. De a lenyeg hogy nem barátkozni akart!
2014. jan. 4. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:
hogy is mondjam... összhangban voltunk.. jol kijottunk.. egyikunk sem az a csajozos pasizos tipus... csak jol elbeszelgettunk es nagyon jo baratomnak ereztem es mondtam is neki h az.. sztem nem ez a baj mert mar regotta tudja h csak a baratom...
2014. jan. 4. 01:04
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ot kene megkerdezni errol.
2014. jan. 4. 01:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem is többet akart. Nem lehet, hogy valamiben visszautasító voltál?
2014. jan. 4. 02:06
 5/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem... tényleng csak beszélgettunk.. nagyjabol a lenyeg is ez volt hogy jol elbeszelgessunk.. ennyi.. mondjuk jott egy uj lany osztalytarsam aki azt hitte hogy benne talalja meg az uj legjobb baratjat mivel a maskkal osszeveszett..
2014. jan. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!