Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csaj vajon mit képzel magáról, meg úgy általánosságban, aki egymást követő 5 napra randikat beszél meg 5 különböző sráccal?
véleményem szerint maga a vicc kategória...csak azt nm értem ennek mi a lényege?
Ennyire lhmm..viszket neki, vagy csak élvezi, hogy hülyének néz legalább 4 faszit?
Miért r.banc?
Ha nem jár senkivel, és többen ismerkedni akarnak vele, akkor miért ne találkozna több sráccal? Miért követ el bűnt ha megiszik egy-egy üdítőt velük?
Honnan tudhatná melyik a legszimpatikusabb neki, ha nem találkozik, csak eggyel.. ?
értem a gondolatmeneted, nincs is ezzel baj, de nem lehetne egyenként? :D
talizik az egyikkel oké, vagy épp nem és jön a következő...?
Egyszer egy csajnak elmondtam, hogy randiztam közbe egy másikkal, amíg ő nem ért rá pár hétig és ezen kiakadt, mert mi az, hogy nem ő az én egyetlen szerelmem 10perc facebook beszélgetés után. Később kiderült, hogy ő 10pasival randizott 1hónap alatt(én voltam az egyik), néhányukat pont, hogy itt gyk-n beszélte meg.
Ráadásul a csaj tök átlagos és még kibaxott beképzelt is, hát ilyen szép és egyenlő világban élünk mi a 21.században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!