Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a csaj vajon mit képzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a csaj vajon mit képzel magáról, meg úgy általánosságban, aki egymást követő 5 napra randikat beszél meg 5 különböző sráccal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyenként? :D Hát.. végülis, egyenként találkozik velük, 5 különböző napon :D

Ennél jobban egyenként nem tudna találkozni velük..

Az már másik kérdés, hogy esetleg megvárhatná, hogy hogyan sikerül a randi, és utána döntene, hogy a "többiekkel" is találkozzon-e, annak függvényében, hogy a másik sráccal hogyan sikerült..

De hidd el, ez még semmi.. van aki ennél jóval több sráccal "randizik" és itt a randi szó alatt nem feltétlenül kávézást kell érteni, és mindezt úgy, hogy mellette pasija van! :)

Szóval, kicsit elkorcsosult a világ..

2013. júl. 5. 17:01
 12/19 A kérdező kommentje:

az egymás utáni randikat én is így akartam érteni :D

alapból nem értem minek kell megbeszélni többet???

ennyire nem bízik az elsőben vagy mi?

2013. júl. 5. 17:04
 13/19 anonim válasza:

a) több pasi is szimpatikus neki egyszerre

b) több személyisége van

2013. júl. 5. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az a csaj nagyon elfoglalt.
2013. júl. 5. 17:08
 15/19 A kérdező kommentje:
b, kicsit bizarr nem? :D
2013. júl. 5. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Dögöljek meg, innentől én is ezt fogom a csajokkal. Eddig úgyis csak 1-2 randiig jutottam el, most legalább élvezném.
2013. júl. 5. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem két különböző eset van:

Azok közt gyakori a sűrű randizgatás, akik példaul a neten keresnek párt, vagy "speeddating"-re mennek. A lényeg az, hogy előbb utóbb majd talál olyat akivel összeillenek, legalább nem rabolják a másik idejét, ha már az elsőn látszik, hogy nem lesz belőle semmi.

Ha valaki viszont nagyzolásból csinálja, az viszont csak annyit jelent, hogy gyerekes a gondolkodásmódja. 16 éves testbe 11 éves aggyal beszorultak jellemző viselkedése.

2013. júl. 5. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne egyszerre több emberrel is ismerkedni? Nem jelenti azt h mindegyikkel le is fekszik.
2013. júl. 5. 17:34
 19/19 anonim válasza:
Teljesen normális. Az első "randi" nem komolya ha most 5emberrel akar vacsorázni sztem nem vészás bár nem támogatom. Nem látom értelmét de senki sem egyforma és ha neki ez így kényelmes és jó akkor ő tudja.
2013. júl. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!