Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csaj vajon mit képzel magáról, meg úgy általánosságban, aki egymást követő 5 napra randikat beszél meg 5 különböző sráccal?
Egyenként? :D Hát.. végülis, egyenként találkozik velük, 5 különböző napon :D
Ennél jobban egyenként nem tudna találkozni velük..
Az már másik kérdés, hogy esetleg megvárhatná, hogy hogyan sikerül a randi, és utána döntene, hogy a "többiekkel" is találkozzon-e, annak függvényében, hogy a másik sráccal hogyan sikerült..
De hidd el, ez még semmi.. van aki ennél jóval több sráccal "randizik" és itt a randi szó alatt nem feltétlenül kávézást kell érteni, és mindezt úgy, hogy mellette pasija van! :)
Szóval, kicsit elkorcsosult a világ..
az egymás utáni randikat én is így akartam érteni :D
alapból nem értem minek kell megbeszélni többet???
ennyire nem bízik az elsőben vagy mi?
a) több pasi is szimpatikus neki egyszerre
b) több személyisége van
Szerintem két különböző eset van:
Azok közt gyakori a sűrű randizgatás, akik példaul a neten keresnek párt, vagy "speeddating"-re mennek. A lényeg az, hogy előbb utóbb majd talál olyat akivel összeillenek, legalább nem rabolják a másik idejét, ha már az elsőn látszik, hogy nem lesz belőle semmi.
Ha valaki viszont nagyzolásból csinálja, az viszont csak annyit jelent, hogy gyerekes a gondolkodásmódja. 16 éves testbe 11 éves aggyal beszorultak jellemző viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!