Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Költözés előtt állunk, de ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözés előtt állunk, de ha érdeklődik valaki, hogy hogy állunk, a párom mindig csak egyes számban beszél, vajon miért?

Figyelt kérdés

Jelenleg albérletben lakunk, 1 éve együtt, már jóideje építkezünk, még van hátra egy kis munka a házon, de az anyagiak miatt az húzódik.

Ha valaki kérdezi a páromtól, hogy mikor költözünk, akkor mindig úgy válaszol, hogy " nem költözök, mert még nincs kész a ház ", " nem költözök, mert nincs pénzem "... stb.

Így egyes számban, nem úgy, hogy nem költözünk, mert nincs pénzünk. Amikor ott vagyok vele, és akkor kérdezik tőle, akkor is így egyes számban beszél.

Olyan rosszul esik, és egyre többször megüti a fülem. Említettem már neki, hogy mivan, engem itt akar hagyni az albérletben, vagy nem velem akar költözni?! Ő azt mondja, észre sem veszi, hogy úgy mondja...

Mi a véleményetek?

2013. jún. 28. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
most még együtt a költözés után meg kitudja ki merre lát.. :S
2013. jún. 28. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ennek rengeteg oka lehet, de csak ő tudhatja..

nem láthatunk a fejébe.

2013. jún. 28. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert egy "domináns ember" - pont ezért estél bele, nem? Edd meg amit megfőztél :D
2013. jún. 28. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Dettó mint a barátom! Mi távkapcsolatban élünk, hétvégente találkozunk, és ha pl valaki hivja telefonon, azt mondja ezt és ezt csinálom, vagy,hogy Pesten vagyok...Nagyon bántotta az én fülemet is, annyira személytelen,hogy nem azt mondja nálam van, vagy együtt vagyunk,hanem Pesten. Kérdeztem töle,hogy ez miért van? Kb hasonló volt a válasza, ö észre se vesz ilyeneket.
2013. jún. 28. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a beszédstílusa.

Ebbe kár többet belelátni.

Nekem meg az bántja a fülem, amikor a tündérbogár anyucikák mindent többes számban csinálnak.

"Ma kakiltunk egy nagyot, kaptunk tiszta peluskát, és aztán tentikéltünk picit. Hamikáztunk és mentünk fürcsikézni."

Ehhez képest ugye hogy nem is idegesítő? :)

2013. jún. 28. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy túlreagálom, mert egyébként meg nincs okom kételkedni, érzem, hogy szeret, ki is nyilvánítja, csak ez bánt. Volt már olyan tapasztalatom (mással), hogy minden szép volt, és jó, apróságok voltak, amiről azt hittem, hogy csak én mesélem be magamnak, túlreagálom, közben meg a hátam mögött.... ezért félek egy kicsit :(
2013. jún. 28. 12:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Jézusom, ettől az anyukás pisiltünk, kakiltunk, szopiztunk... beszédtől sokkot kapok néha :D
2013. jún. 28. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
mert nem használ toldalékot.
2013. jún. 28. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy nem para az E/1 tílusban beszélés, ha már úgy érzi, hogy hozzá tartozol... És ezért feleslegesnek érzi a bohóckodó T/1-et.

De ismerek olyan párookat akik még mindig kötelezőnek érzik a T/1-et még akkor is ha csak az egyikük csinálja a dolgot. Igaz ezen duók mindenkinek a neve mögé kicsinyítőképzőt tesznek... Meg birtokos ragot vagy mit "Pistikém" "Sanyikám" "Ágikám" "Bözsikém" - függetlenül attól hány éves és milyen szintű az akivel beszélnek

2013. jún. 28. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!