Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elköltözik. Mi legyen velünk?
Figyelt kérdés
Eddig sem éltünk egy városban, de közel voltunk egymáshoz, úgy kb negyed órányira. Most azonban elköltözik az egész családja. Ráadásul Pesten fog tanulni, én pedig Debrecenben. Nem vagyunk túl régóta együtt, de nagyon szeretjük egymást. Az a baj, hogy én nem bízok a távkapcsolatokban és lehet hogy jobb lenne neki nélkülem, szabad életet élhetne. Azt mondta, hogy ne szakítsunk amikor elköltözik, de így alig fogom látni. Félek, hogy nagyon hiányozni fog és az csak rosszabb lesz.. Egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen. Sok időnk nincs már, mert még a nyáron elszakítanak minket egymástól..2013. máj. 28. 16:59
1/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon fog hiányozni... Próbáljátok meg a távkapcsolatot, hogy működne-e, ha nem fog működni akkor kell nehéz lesz de el kell egymást engedjétek, és meg kell tanulljatok egymás nélkül éllni, ami nagyon nem könnyű ha szeretitek egymást. :( Szerintem azt az időt ami még hátra van használjátok ki teljes mértékben, legyetek együtt amennyit csak lehet! Reméljük a legjobakat! Kitartást!
2/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Bár irtad,hogy Pesten fog tanulni, tehát fiatalok lehettek.
Szerintem adjatok idöt magatoknak, és vágjatok bele. Menetközben derül ki mennyire fogjátok birni.
3/6 A kérdező kommentje:
18 és 19 éves fiatalok vagyunk...
2013. máj. 28. 17:24
4/6 David0007 válasza:
azt szokták mondani, hogy az igazi szerelem mindent kibír. az amcsi katonák felesége is otthon van amíg harcolnak. ez elhatározás kérdése. ha azt mondod neked nem kell más, csak ő, és a barátod is így áll hozzá, akkor csak tessék, nem lesz gond. de ha nem vagy biztos a dolgodban, jobb ha most szakítotok mert jobban fog fájni! hidd el ;)
5/6 anonim válasza:
hány km Pest és Debrecen? mi 100km-re vagyunk egymástól, és teljesen jól működik. 2 éve.
6/6 Hanariko válasza:
Én sem hiszek a távkapcsolatokban, igaz még nem próbáltam szóval csak elképzelés alapján nem szeretnék ilyet, ami lehet hogy nem is helyes gondolkodás. Ha már benne vagy egy kapcsolatban, próbáljátok meg. Úgyis kiderül, hogy bírjátok e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!