Hogy lehet ilyen h*lyeségen megsértödni?
Az egyik barátnőm teljesen kiakadt rám mondván hogy én őt utánozom. Azokat az érveket sorolts fel hogy mikor ő póthajat akart akkor én lefikáztam majd én is akartam, aztán hogy vett egy drága parfümöt és utána énis vettem egy olyat, miközben az övét szidtam hogy fáj tőle a fejem, és most pedig az a baja hogy venni akarok egy parfümöt ami neki évek óta a kedvence és hogy szülinapjára ezt kapta a hapsijától én ne vegyek már ilyet mert ne legyen ugyan olyan illatunk. Ez normális hogy ezen így kiakadt? Oké, amiket állított tényleg igaz de miért kell felhúznia magát ilyeneken? Egyszerűen tetszik az illata ennysi mit kell tulturbóznia ezt? idézem " lehet nagyon nagyon gyerekesen viselkedek de elegem van hogy majmolsz" szerintetek igaza van? Tök gáz az egész szitu :/
17
Én veszek egy piros pöttyös szoknyát, te leszólod hogy idétlen, majd te is veszel egy ugyanolyan piros pöttyös szoknyát.
Én veszek egy sárgadinnye illatú sprayt. Te nyafogsz hogy fáj a fejed tőle, majd veszel egy sárgadinnyés illatú sprayt meert rájössz tetszik az illata.
Én veszek egy fehér órát. Te szerinted pocsék az ízlés, de nem sokára a csuklódon ott van egy fehér óra.
Ezt nevezik utánzásnak, majmolásnak.. Szerinted ha nem az akkor mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!