Hogy lehet ilyen h*lyeségen megsértödni?
Az egyik barátnőm teljesen kiakadt rám mondván hogy én őt utánozom. Azokat az érveket sorolts fel hogy mikor ő póthajat akart akkor én lefikáztam majd én is akartam, aztán hogy vett egy drága parfümöt és utána énis vettem egy olyat, miközben az övét szidtam hogy fáj tőle a fejem, és most pedig az a baja hogy venni akarok egy parfümöt ami neki évek óta a kedvence és hogy szülinapjára ezt kapta a hapsijától én ne vegyek már ilyet mert ne legyen ugyan olyan illatunk. Ez normális hogy ezen így kiakadt? Oké, amiket állított tényleg igaz de miért kell felhúznia magát ilyeneken? Egyszerűen tetszik az illata ennysi mit kell tulturbóznia ezt? idézem " lehet nagyon nagyon gyerekesen viselkedek de elegem van hogy majmolsz" szerintetek igaza van? Tök gáz az egész szitu :/
17
cat-fight
Ti nem is vagytok barátnők, egy rendes barátságban ilyen veszekedés nem is alakulna ki.
Örülök neki hogy én és a barátnőim nem csapunk ilyen plázaribis vitákat.
Pedig igaza van. Én is a plafonra másznék ha a barátnőm ugyanazt viseli, ugyanolyan parfümöt használ, magyarul utánoz mint a cirkuszi bohóc.
Nagyon dühítő tud lenni, hogy a barátnőmnek nincs saját egyénisége csak majmolni tud..
Egyáltalán nem utánzom és majmolom!!!!!
Igen ez probléma nem olyan nagy szám de nekem az. Tudom örüljek hogy ennyi bajom van stb..
de aki nem tud válaszolni annak irnia se kell ide...
De ez akkor is felreertheto.. Szerintem mondd meg neki hogy mar neked is tetszik, csak eleinte ezert meg azert fura volt...
Azt is megprobalhatod hogy egy ideig nem hasznalod, vagy csak akkor mikor o nem lathatja/erezheti (xD, es ha mar elfelejtette akkor meg ujra. Esetleg talalj ki valami ujdonsagot ami elegge feltunik neki, olyat amit eddig o nem csinalt, pl. vegyel fel szoknyat vagy probalj ki egy uj frizurat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!