Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám lebeszélni...

Hogyan tudnám lebeszélni bnőmet a gyógypedagógiáról?

Figyelt kérdés
Kicsi korunk óta ismerjük egymást, én csak jót akarok neki, de nem érti meg... Majd 10 év múlva meg rádöbben, hogy fogyatékos hülyékből meg neveletlen cigánykölykökből áll az élete... plusz 0 megbecsülés, kevés fizetés... Értem én, hogy segíteni akar másoknak, de akkor legyen pszichológus vagy mit tudom én... Segítsetek, légyszi!
2013. szept. 27. 09:51
1 2
 11/14 zabmester ***** válasza:
63%
Légy olyan kedves, közöld már a gyógypedagógus szüleimmel, hogy az ő szakmájuk csak annak jó, akiket nem vettek fel máshova. Nevetséges ez a hozzáállás. Te nem lennél gyógypedagógus, ne legyél. De a barátnőd hadd döntse már el, hogy mivel akar foglalkozni! Bár gondolom neked az én pályaválasztásomról is meg lenne a véleményed, mert én meg szociális munkás vagyok. Nekem is okoskodtak páran, de szeretem ezt csinálni. Szerintem foglalkozz te is a saját életeddel.
2013. szept. 27. 17:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Jójó, felfogtam, nem kell tovább oltogatni. :D Mellesleg marhára nem érdekel, mivel foglalkozol.
2013. szept. 27. 19:11
 13/14 zabmester ***** válasza:
100%
Még a modorod is megnyerő... :D
2013. szept. 27. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Utálom az ilyen tipikus megmondóembereket, akik folyamatosan arról süketelnek, hogy másoknak mit kellene csinálniuk.

Válassz olyan szakmát, amilyet akarsz, barátnődet meg hagyd békén.

2013. szept. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!