Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lebeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lebeszélni a menyasszonyom erről?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal, nagyon állatszerető de ez már több a soknál.

Elviseltem hogy ha láttunk egy kóbor macskát kutyát,megálltunk, meg simogattuk, meg etettük, de az hogy ő most már kis tányérkat rakott az autóba, vízzel, hogy ő majd minden állatot nem csak megetet de meg is itat elkezdett idegesíteni!

Nem csak a kis pinci pincsiket, hanem teljesen a nagy kutyákat is akiktől féltem, egy kutyában nem lehet megbízni, bármikor meg haraphatja de ő ezt nem fogja fel és zavar!

2013. szept. 17. 12:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
mondd meg neki ha tényleg akar segíteni az állatokon szabad idejében menjen önkéntesnek egy menhelyre.Ott meg csak olyat bíznak rá amit meg is tud csinálni plusz nem veszélyes
2013. szept. 17. 12:08
 2/19 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon helyesen cselekszik! Én is ilyen vagyok, de a férjem is. Ezért működik a kapcsolatunk, nekem nagyon fontos az állatmentés, a segítés, ha a férjem ebben nem támogatna a kezdetektől, akkor nem maradtam volna vele.

ui: a kutyákban meg lehet bízni annak, aki ismeri őket.

2013. szept. 17. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
a pici pincsi amúgy is veszélyesebb mint a nagy kutya, mert kiszámíthatatlanabb(egy németjuhász gazdi)
2013. szept. 17. 12:11
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg legyél rá nagyon büszke, bár az is igaz, hogy ezzel annyira nem segít szegény állatokon :(

Mondd meg neki, hogy járjon inkább el egy állatmentő alapítványhoz (én csak a Noét ismerem, de biztos van sok), és segítsen ott, amiben tud.

A nagy kutyáktól való félelmed amúgy jogos, de próbáld meg rávenni, hogy csak akkor adjon enni/inni, ha te is ott vagy, és akkor se menjetek közel, hanem az autóvak távolabb álljatok meg picit, és tegyétek le az ételt/italt, úgy, hogy az állat is lássa azért. De ezzel tényleg csak az érzékeny lelkének tesz jót a barátnőd, mert komoly segítség nélkül ezekre az állatokra nem sok jó vár...

2013. szept. 17. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
Egyszerü megoldás. Vedd feleségül, szüljön néhány gyereket és nem lesz ideje erre.
2013. szept. 17. 12:15
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

az az alapvető baj, hogy a kérdező fél az állatoktól, teljesen más a szemlélete, mint a menyasszonynak. Ebből lesz még galiba.

Javaslom a menyasszonyodnak, hogy folytassa, amit csinál, de írjon össze néhány alapítványi menhely telszámot, és, ha lát kóbor ebet, akkor őket értesítse, ne a gyepisek találják meg az ebet.

Mi 4 kutyát már befogadtunk, akikkel összehozott a Jósors az utakon, átmenetileg ti is elszállásolhatnátok néhányat, míg gazdit nem találtok nekik.

A menyasszonyod pedig lelkiekben gazdag, ne változtasd meg, inkább próbálj meg hasonlítani hozzá.

2013. szept. 17. 12:17
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, valszeg sehogy... egyébként meg egy párkapcsolatban kifejezetten rossz ómen, ha valamelyik a másik megváltoztatásában hajt.

És hát persze, az állatokkal való foglalkozásnak is vannak veszélyei - ahogy az életben minden másnak is, az autóvezetéstől az ablakpucolásig. (nekem legutóbb a kukta kirobbanó fedele vitte le majdnem a fejem, szerencsére 10 másodperccel később lőtt ki, mint ahogy fölé hajoltam, így a páraelszívót szanálta az arcszerkezetem helyett... ettől még főzök azóta is) - mert hát tudod, nincs örömtelenebb dolog a mindenben a biztonságra optimalizált langyos létezésnél...

Egyébként én legutóbb egy farkasfalkához mentem be a kifutójukba a vakargatás szándékával... na erre varrj gombot:) És nem, nem lettem préda:)

2013. szept. 17. 12:19
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Lehet hivatásszerűen is dolgozni állatmentő helyeken. Kérd meg, hogy ehelyett inkább menjen be egy ilyen helyre és kérdezze meg mik a feltételek, hogy állatmentőként dolgozzon! És az biztonságos is!

Amúgy ez egy teljesen jó gesztus. Itt is rengeteg lakó eteti a cicákat meg kutyákat. (Még 1-2 leánycica fogamzásgátlót is kap). :)

2013. szept. 17. 12:24
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
itt mindenki ilyen állat mániás?én is sajnálom az állatokat és ha tehetem etetem is,de hogy vizes tálkát hurcoljak magammal:/ nekem ez túl sok,ha tényleg segíteni akar járjon menhelyekre meg olyan szervezetekhez akik tényleg segítenek az állatokon.Ez a megetetem és itatom dolog inkább olyan művies semmire sem jó pillanatnyi megoldás,jobb lesz a lelkiismeret,de ennyi
2013. szept. 17. 12:27
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet. Egy palack víz és néhány kistálka a kocsiban nem lehet zavaró. Inkább örülj neki, hogy a párod ennyire szereti az állatokat és ilyen gondoskodó. Ritka nagy kincs ő, hidd el nekem. Ne akard megakadályozni ezt a nemes cselekedetet.

Amúgy tévhit, hogy a nagytestű kutyától jobban kell félni, a kistestűek agresszívebbek, és bár igaz, hogy egy idegen kutyában nem kell megbízni, de azért nem törvényszerű, hogy megtámadja bármelyik is. Ha ennyire odavan a kutyákért, akkor valószínűleg tudja őket kezelni. Ha nem, akkor vegyél neki egy könyvet kutyapszichológiáról, hogy megtanuljon olvasni a jelzéseikben és akkor nagyobb biztonságban tudhatod.

2013. szept. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!