Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom lebeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lebeszélni a menyasszonyom erről?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal, nagyon állatszerető de ez már több a soknál.

Elviseltem hogy ha láttunk egy kóbor macskát kutyát,megálltunk, meg simogattuk, meg etettük, de az hogy ő most már kis tányérkat rakott az autóba, vízzel, hogy ő majd minden állatot nem csak megetet de meg is itat elkezdett idegesíteni!

Nem csak a kis pinci pincsiket, hanem teljesen a nagy kutyákat is akiktől féltem, egy kutyában nem lehet megbízni, bármikor meg haraphatja de ő ezt nem fogja fel és zavar!

2013. szept. 17. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

Kóbor állatokat nem kén simogatni, mert megharap és mehet orvoshoz! Majd ha egyszer az éhes nagykutya odakap neki, majd észbe kap!

Nem kéne etetni a kóbor állatokat, mert majd hozzászoknak, szaporodnak!

2013. szept. 17. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
#11, láthatóan szerencsére nem mindenkinek ez a véleménye... én spec sokkal jobban tartok az emberektől, mint a kutyáktól... tudod, lehet annak oka, hogy Magyarországon 1 évben olyan cirka 1000 ember hal meg embertársa kezétől szándékosan avagy gondatlan módon, addig 2-3 ember kutyákkal kapcsolatba hozhatóan... még ha ezt arányítod is a létszámmal, akkor is azt kapod, hogy az ember olyan cc. 100x veszélyesebb, mint a kutya...
2013. szept. 17. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

Van kutyám, nem félek tőlük!

De egy kóbor kutyától igen is félek! Nem tudod, hogy viselkedik, ha meglátja, hogy közelítesz felé étellel, rád ugrik, neked ugrik, megharap, mert éhes!

Menjen egy állatmenhelyre!

Ezzel csak a kóbor állatok szaporodását segíti elő!

2013. szept. 17. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Nézd #13, Te félsz - a Kérdező menyasszonya meg nem, Te nem gondozod a kóbor állatokat, a Kérdező menyasszonya meg igen. Ez kb ennyi.
2013. szept. 17. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen hülye felfogást.......... Nem segít neki???? Tudjátok mennyit jelent egy kóbor kutyusnak egy tál tiszta víz nyáron a hőségben? Vagy télen mikor minden be van fagyva???

Vagy egy kis étel???

Ezzel miért segítené a szaporodásukat??? Talán éhes kutya nem nemzőképes???

Inkább baszogassátok azt aki hagyja a kutyáját feleslegesen szaporodni majd a kicsiket kidobja....

Nem szerencsétlen kutya hibája hogy az utcán él...

Kérdező ha te zt nem tudod elfogadni, nem értem miért a menyasszonyod? A párok támogatják egymást. Attól hogy te félsz kutyáktól neki még nem kell.

2013. szept. 17. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, mi van neked a lábad között? Olyan besz...ri pitsa vagy mint egy tinilány!

A menyasszonyod nagyon jó ember, nem értem hogyan sikerült egy ilyennel összeállnia.

2013. szept. 17. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
dilis a barátnőd. Ha igazán állatvédő akar lenni, legyen vegán.
2013. szept. 17. 16:06
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a Kérdező barátnője pontosan tudja, hogy mit akar tenni, és nincs rászorulva mások ötleteire meg tanácsaira. A Kérdező kér tanácsot itt a lebeszélés lehetőségeiről... szóval hogy valaki a kérdésre válaszoljon, én úgy látom, hogy ha Kérdező ezt a dolgot mindenáron kenyértörésre viszi, nem feltétlen ő fog jól kijönni belőle... szóval én a helyében inkább beszállnék a projektbe, és akkor némileg kontrollálni tudom az általam vélt veszélyeket is...
2013. szept. 17. 16:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért vannak lepontozva a válaszadók? Lepontozógép takarodj innen! Biztos Te is félsz a kutyáktól, de mi szeressük őket! :P
2013. szept. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!