Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom lebeszélni a menyasszonyom erről?
Nagyon fiatal, nagyon állatszerető de ez már több a soknál.
Elviseltem hogy ha láttunk egy kóbor macskát kutyát,megálltunk, meg simogattuk, meg etettük, de az hogy ő most már kis tányérkat rakott az autóba, vízzel, hogy ő majd minden állatot nem csak megetet de meg is itat elkezdett idegesíteni!
Nem csak a kis pinci pincsiket, hanem teljesen a nagy kutyákat is akiktől féltem, egy kutyában nem lehet megbízni, bármikor meg haraphatja de ő ezt nem fogja fel és zavar!
Kóbor állatokat nem kén simogatni, mert megharap és mehet orvoshoz! Majd ha egyszer az éhes nagykutya odakap neki, majd észbe kap!
Nem kéne etetni a kóbor állatokat, mert majd hozzászoknak, szaporodnak!
Van kutyám, nem félek tőlük!
De egy kóbor kutyától igen is félek! Nem tudod, hogy viselkedik, ha meglátja, hogy közelítesz felé étellel, rád ugrik, neked ugrik, megharap, mert éhes!
Menjen egy állatmenhelyre!
Ezzel csak a kóbor állatok szaporodását segíti elő!
Ilyen hülye felfogást.......... Nem segít neki???? Tudjátok mennyit jelent egy kóbor kutyusnak egy tál tiszta víz nyáron a hőségben? Vagy télen mikor minden be van fagyva???
Vagy egy kis étel???
Ezzel miért segítené a szaporodásukat??? Talán éhes kutya nem nemzőképes???
Inkább baszogassátok azt aki hagyja a kutyáját feleslegesen szaporodni majd a kicsiket kidobja....
Nem szerencsétlen kutya hibája hogy az utcán él...
Kérdező ha te zt nem tudod elfogadni, nem értem miért a menyasszonyod? A párok támogatják egymást. Attól hogy te félsz kutyáktól neki még nem kell.
Kérdező, mi van neked a lábad között? Olyan besz...ri pitsa vagy mint egy tinilány!
A menyasszonyod nagyon jó ember, nem értem hogyan sikerült egy ilyennel összeállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!