Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, kezdem elcseszni vagy már el is csesztem 'megint' egy barátságomat. Az egész azzal kezdődött, hogy megsértődtem valamin... és ahelyett,hogy megbeszéltem volna vele a dolgot, nem tettem (amit így utólag bánok is), sőt inkább próbáltam ignorálni, nem is volt kedvem hozzá. Kezdtem tudatosan "lekoptatni", inkább másokat hívtam ki vagy a pasimra hivatkoztam. Szerintem neki egy idő után ebből elege lett, és már nem is hívott ki ő se. Most kezd összejönni egy pasival így a tágabbi haveri körből...nem igazán beszélünk, csak ha összefutunk, de akkor akaratlanul is megvan bennem egy kis távolságtartás. AMIT MINDIG MEGBÁNOK. utólag... .

és most, hogy nem dumálunk, most kezdek rájönni, hogy hiányzik. még a legnagyobb ökörségei is. inkább bosszantson, minthogy ne beszéljünk abszolút. próbálom elnyomni magamban az érzést. arra gondolni, hogy majd megoldódik ez magától. próbálok bízni benne, hogy egyszer megint jóban leszünk és csak röhögni fogunk ezen az egész "mosolyszüneten". de ugyanakkor lelkiismeretfurdalásom is van, és úgy gondolom, hogy jogos lenne, ha ugyanazt csinálná velem amit én vele. és ezt nem bírnám ki :S

kérjek bocsánatot? beszéljem meg vele mindenképp?...

Előre is köszi. :)

L/17

2013. aug. 27. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele. Te kezdted el lekoptatni tehát neked kell nyitni felé. Magától semmi sem fog megoldódni.
2013. aug. 27. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyéb tipp? első is jó, de...
2013. aug. 27. 14:21
 3/8 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha te keresed meg őt. Érezze, hogy törődsz vele, hívd el valahová egy fagyira vagy bármi és beszéljétek meg nyugodtan :)
2013. aug. 27. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, meglesz. :)
2013. aug. 27. 16:29
 5/8 anonim válasza:
majd írd meg, hogy mi lett :)
2013. aug. 27. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nemsokára lesz ilyen összeruccanás, ahova lehet ő is eljön, szerintem ott majd megdumálom vele..:) remélem.
2013. aug. 27. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
medumáltuk és azóta is jól elvagyunk, megint :)
2013. szept. 3. 21:55
 8/8 anonim válasza:
örülök!:)
2013. szept. 12. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!