Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Suliban volt egy fiú aki hetediktől kezdve szerelmes volt belém,és megkérdezte,hogy "járunk?", én nemet mondtam és utána pár napig nem szólt hozzám. Pár nap elteltével a srác azt mondta,hogy oké ne járjunk de legyünk barátok. Ebbe belementemb mert azért jófej srác volt. Másfél éven kersztül nagyon jó barátok voltunk,mindent tudtunk egymásról. Fb.n mindennap dumáltunk. Aztán eljött a ballagás...akkor tök jól elvoltunk. Ballagás után pár nappal elkezdett kötekedni,meg beszólogatni és le is tiltott faceról és elhordott mindennek,közben semmit nem csináltam. Aztán kaptam tőle egy sms-t pár napra rá hogy nagyon sajnálja a történteket és nem akarta,hogy így legyen. Én persze kibékültem vele. Pár napig szintén "legjobb barátok" voltunk. Aztán egyik este kapok tőle egy olyan üzenetet hogy végre szabad és hogy kár volt engem megismernie. Megkérdeztem hogy most miért csinálja ezt. Válasznak azt kaptam hogy mert nem viszonoztam a szerelmét és hogy ő lemondott rólam..VALAKI LÉGYSZI MONDJA MEG HOG ÓY MIÉRT CSINÁLJA EZT... (egyébként ez a dolog nem bánt engem csak furcsálom)

2013. júl. 2. 11:40
 1/4 anonim válasza:
szerintem ez fajt neki h nem jartal vele . De ha egyszer nem szereted akk nincs ertelme h jarjatok . Azert csinalhatta mert fajt neki .
2013. júl. 2. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen...ez lehet..de van csaja szóval nem tudom :///
2013. júl. 2. 11:52
 3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy mivel ő továbbra is szerelmes volt beléd, ez a "csak barátság" fájdalmat és keserűséget okozott neki, és ilyen gyerekes módon megpróbál most, hogy "megszabadult" tőled, attól, hogy minden nap lásson, visszafizetni kellemetlenséggel, fájdalommal. Gyerekes dolog és önző, mert te nem hitegetted, talán ő viszont azzal hitegette magát, hogy idővel összejön több is barátságnál és addig is élvezte, hogy ő a "legjobb" barát a számodra.
2013. júl. 2. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm...nagyon igazad van!köszönöm :)
2013. júl. 2. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!