Csak barátpótló vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy lány, V. Kedvelem. Megkérdezte leszünk-e barátnők. Mondtam igen, eljön-e hozzánk. Azt mondta igen. Egyszer I (az L B-je) megkérdezte hazajön-e vele(Veszekedésben voltak). Mondta igen. Nekem meg, hogy nem tud eljönni hozzám. Múltkor azt mondta I, hogy nem lesz V szünetben. Odajött V hozzám. Megkérdezte sorakozóban leszek-e neki. Mondtam igen. Megkérdezi Imola: "Leszel V?" Meg se kérdezte, hogy nem baj-e odament mellé és elkezdett nevetni. Múltkor megint velem volt szünetben. Haza is jött velem. Másnap már Imolával ezt sugdolóztak: "és haza kísértem..." Elkezdtek nevetni. Következő szünetben megint velem volt. Ha mondok neki valamit, elkezd bólogatni és becsukja a szemét. Csak barátpótló vagyok? 11/L2013. jún. 9. 21:16
1/7 A kérdező kommentje:
I=Imola
V=Vanda
2013. jún. 9. 21:20
3/7 anonim válasza:
Hát Kovács Adél, ebből semmit se érteni... de látszik, hogy tipikus 11 éves gondjaid vannak. Szerintem ne aggódj rajta, majd megoldódik.
4/7 anonim válasza:
szerintem azt a V-t és a többit küldd el melegebb éghajlatra és barátkozz inkább fiúkkal.. ha egy fiú nem kedvel, jobb eseteben megmondja a szemedbe, bár manapság ez sem biztos
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom megoldani. Minden napom rém álom. Fiúk az osztályban durvák. És minket lányokat csúfolnak. Atobbi lán az osztályunkban kis ribik.
2013. jún. 11. 13:40
6/7 anonim válasza:
Jaj, a régi szép idők, amikor még mi is ilyeneken vesztünk össze.. :D
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Lehetséges, hogy barátnőpótlék vagy, de ebben az esetben vagy fejezd be a barátkozást, vagyhasználd te is pótlónak. De a legjobb és legegyenesebb az lenne ha megkérdeznéd. 16 éve voltam 11éves, nem emlékszem milyenek voltak akkor a gondolataim, de az egyenes beszéd általában segít. Ha nem válaszol értelmesen at pedig elárulja neked, hogy miként áll a barátságotokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!