Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről akinek nincsenek igazi barátai? 18f

Figyelt kérdés
max csak ilyen haverok akikkel néha lóg csavarog meg beszélget de nem gyakran találkozik velük

#társaság #ismerkedés #barát #élet #magány.egyedüllét
2013. márc. 1. 22:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ez valahol egy "korrajz" is. Írhatnám a nagy közhelyeket felgyorsult világunkról,a virtuális kommunikáció térhódításáról,a "dobd el, cseréld le"-kultúráról. Türelmetlenebbek,felszínesebbek lettünk (tisztelet a kivételnek). Haveri kapcsolatok vannak(ami nem rossz, sőt! még a barátságok mellett is,de!azért koránt sem ugyanaz.)Könnyebb szórakozni valakivel/vagy valaki mellett, mint meghallgatni,melléállni, kitartani, megbocsátani. Ezek ugyanis kellenek a barátsághoz. Olyan ez, mit egy párkapcsolat, meg kell dolgozni érte. Nekem van "legjobb barátnőm", most már kimondhatom, szinte testvéri a kapcsolat. Mivel mindketten vehemensek vagyunk,nem ritka a "finom és nőies anyázás" sem,még sem tudunk pár percnél tovább haragudni a másikra. Ismerni kell az embert, tudni,hogy akár nagyot is véthet. Engem ez a barátnőm egyszer a bajomban konkrétan cserbenhagyott. Nem kevés meló kellett a megbocsátáshoz. Most meg ott tartunk, hogy valóban számíthatunk egymásra, fontos a másik. Szerintem ne adjátok fel a barát-keresést,és dolgozzatok is meg érte,mert nagyon megéri! A barátság kialakul, nem fénypostán érkezik. És a legtöbb barátság "haverságból" alakul ki.
2013. máj. 23. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!