Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudna adni valaki tanácsot?

Tudna adni valaki tanácsot?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy egy olyan miatt vesztettem el a legjobb barátomat, amit meg sem tettem, de azért az egész osztály azt állítja, hogy igenis én hoztam föl a témát, és elárultam a legjobb barátomat, aki szintén osztálytárs. 12-1 ellen. Már beszéltem is vele erről, de nem hiszi el, hogy én nem árultam el őt. Mit tegyek, hogy higgyen nekem?

2012. szept. 14. 13:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
19:57. Nem szeretnék beszélni róla, mert úgyis mindegy, hiszen már eldőlt minden. Nem akar hallani rólam, úgyhogy elfogadom a döntését, és szépen csendbe maradok, hogy nehogy jobban belekavarjanak a szarba. Én nyugodt vagyok, úgyhogy nem is érdekel.
2012. szept. 14. 21:19
 22/24 anonim válasza:

A "legjobb barátod" egy szemét! Ha az én legjobb barátomról állítanák hogy elárult engem, de ő tagadná lehetnének 1-100000, én akkor is a barátomnak hinnék. S ha hazudna előbb utóbb kiderülne, de nem tudok róla elképzelni ilyesmit.

Egyetértek az elsővel: szard le!

2012. szept. 15. 21:23
 23/24 A kérdező kommentje:
Le is szarom. Nem azt mondom, hogy teljesen, de már jól vagyok. Hogy mi lesz ezután, az majd kiderül. Azért felkészülök a legrosszabbra, és akkor nem fog váratlanul érni.
2012. szept. 16. 11:09
 24/24 anonim válasza:
Ez a beszéd! ;)
2012. szept. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!