Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudna adni valaki tanácsot?

Tudna adni valaki tanácsot?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy egy olyan miatt vesztettem el a legjobb barátomat, amit meg sem tettem, de azért az egész osztály azt állítja, hogy igenis én hoztam föl a témát, és elárultam a legjobb barátomat, aki szintén osztálytárs. 12-1 ellen. Már beszéltem is vele erről, de nem hiszi el, hogy én nem árultam el őt. Mit tegyek, hogy higgyen nekem?

2012. szept. 14. 13:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

2 dolog lehetséges.

1. Te észre sem veszed a hibád, magadat is becsapod és másokat is.

2. A barátod nem volt soha a barátod, hanem egy nulla.

2012. szept. 14. 14:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem csaptam még be senkit az osztályban, főleg őt. Nem nulla, csak lehet az a baj, hogy befolyásolható. Van egy olyan érzésem, hogy emiatt van az, ami
2012. szept. 14. 14:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"De az a furcsa, hogy nem is ez bánt, hanem az, hogy ártatlanul kell bűnhődnöm."

Sajnos ez előfordul. Ilyen az élet :( De szerencsére ritka az ilyesmi :) A legfontosabb, hogy a lelkiismereted tényleg legyen tiszta - hiszen még jobban szenvednél, ha tényleg te árultad volna el.

2012. szept. 14. 14:15
 14/24 anonim ***** válasza:

A befolyásolható emberek nullák. Kerüld el őket...

Nem teljesen igaz amit írtam és mindennek van mértéke.

De akit bárki szerette ellen fordíthat, nem képes gondolkodásra, megbocsátásra, meghallgatni a másikat. Az egy egoista, elvakult selejt, aki káros.

Jobb esetben csak neki lesz szomorú, fájdalmas élete ha egyáltalán vannak érzelmei. Rosszabbik esetben valakiben kárt tesz.

2012. szept. 14. 14:19
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak kihasznál téged. Bár gyanítom még csak egy hülye gyerek.
2012. szept. 14. 14:22
 16/24 A kérdező kommentje:
Az is furcsa, hogy már nem első eset, hogy ilyen volt az osztályban, hogy én jöttem ki hibásan. Eddig mindig kibékültünk, de szerintem erre többet nem fog sor kerülni.
2012. szept. 14. 14:53
 17/24 anonim ***** válasza:

Azért elgondolkodnék egy olyan kapcsolaton, amely régi, látszólag mindenben egyetértünk, együtt vagyunk, mindent megbeszélünk, majd rajtaütésszerűen minden megszűnik.

Ott valami csak látszat volt. Van ilyen.

De olyan is van, hogy valakit tudtunkon kívül és a legjobb szándékkal bántunk meg.

Azt gondolom egy tárgyszerű beszélgetésben meg lehet mondani, hogy ilyen szándék nem volt, rá lehet kérdezni, a korábbi kapcsolatra tekintettel megérdemled, hogy megtudd a probléma okát. A választ akár nem is azonnal, de záros időn belül várod.

Ha nincs válasz, levonhatod a következtetéseket: kár volt az elpocsékolt időért.

2012. szept. 14. 18:04
 18/24 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, a válasz ugyanaz. 12-1 ellen, így még szép, hogy nem nekem hisz. De már nem is érdekel. Elkerüljük egymást, és kész. Egy biztos, nekem még mindig tiszta a lelkiismeretem. A többieknek csak annyit kívánok, hogy rohadjanak meg ott, ahol vannak.
2012. szept. 14. 19:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Elmeséled a storyt?
2012. szept. 14. 19:57
 20/24 anonim válasza:
Figyelj! Ilyenkor kell mérlegelni. Vajon tényleg akarsz egy ilyen "barátot"? Nekem is volt már olyan h akiről azt hittem h a barátom, kiderült h nem. Nem hatott meg mert rájöttem h semmit nem veszítettem csak 1 rossz barátot.
2012. szept. 14. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!