Tudna adni valaki tanácsot?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy egy olyan miatt vesztettem el a legjobb barátomat, amit meg sem tettem, de azért az egész osztály azt állítja, hogy igenis én hoztam föl a témát, és elárultam a legjobb barátomat, aki szintén osztálytárs. 12-1 ellen. Már beszéltem is vele erről, de nem hiszi el, hogy én nem árultam el őt. Mit tegyek, hogy higgyen nekem?2012. szept. 14. 13:15
2/24 A kérdező kommentje:
De nem tudom leszarni, mert mindennél jobban imádom. Annyit lógtunk már együtt, és annyit hülyültünk, hogy nem fogom leszarni.
2012. szept. 14. 13:19
3/24 anonim válasza:
Ha valóban olyan jó barátod lenne/lett volna, akkor hinne/hitt volna neked.
Ne aggódj.
Lesznek más barátaid, ha ő történetesen nem gondolja meg magát. A te lelked tiszta, nyugodt. Ez a lényeg. Aggódjon ő az miatt, hogy elvesztett téged.
4/24 anonim válasza:
Adj neki időt és kicsit hagyd levegőhöz jutni.Ne add fel,az igazság előbb-utóbb mindig kiderül!Csak tarts ki és légy türelmes.
5/24 anonim válasza:
Bunkók a többiek mind. Hát szerintem pár nap mulva megint jóban lesztek. Te már elmondtad amit tudtál, csak várd ki a végét.
6/24 anonim válasza:
Ha annyira jó barátod lenne akkor neked hinne nem pedig másoknak.
7/24 anonim válasza:
mármint a 12 osztálytárs a bunkó
8/24 anonim válasza:
Később szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést! Remélem, minden jóra fordul! :)
9/24 anonim válasza:
Előző vagyok, az a smiley kellett oda! :) Eredetileg azt akartam írni, hogy szurkolok neked, de rájöttem, hogy az úgy hülyén hangzik, aztán mikor már elküldtem, rájöttem, hogy emígy is:S XD
10/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Rendben, várom türelemmel, bár nem látom esélyét, hogy helyrejönne a dolog, hiszen mondta, hogy megszűntem neki, és hagyjam békén. Amúgy van még olyan az osztályban, akiben szintén megbízik, és szereti is őket, de ezek szerint bennem nem bízott meg eléggé. De az a furcsa, hogy nem is ez bánt, hanem az, hogy ártatlanul kell bűnhődnöm.
2012. szept. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!