Hölgyek! Egy kis segítség kellene! Tudnátok tanácsot adni?
Udvarolj, de finoman.
Néha egy szál virág, néha egy kedves üzenet. NÉHA!
A túlzásba esel, az már zaklatás.
Aztán szüntesd be egy időre.
Küldj neki egy szép békülős online képeslapot pár sorral, ennyi bőven elég, és hogy találkozni szeretnél vele, beszélni.
Ettől jobban nem érdemes strapálni magad.
ma 14:04
Félre értesz.Nem akarok bájologni,ő játszmázik.Ő játszik hatalmi harcokat,de nem tudom miért.Lehet hogy pont ő akar engem így vissza szerezni...
Hát ez az "én sem engedek büszkeségből, de ő sem" ez sokáig nem tud menni. Előbb-utóbb valakinek engedni kell, egyenrangúan nem fog eldőlni a játszma. Tudom, ilyenkor az ember attól tart, hogy amelyik előbb könyörög, abból lesz a papucs. Nem kell ennek feltétlenül így alakulnia, nem kell hason csúszni, mászni, de adhatsz neki bátorítást, mert lehet, hogy ő is ugyanígy kínlódik, de fél a pofára eséstől. Nem tudom hogyan, mert ez nagyon szituáció függő, de már az agyamra megy ,hogy sok kapcsolat azért nem végződik happyenddel, mert az a fránya büszkeség sosem engedi. Legyetek már kicsit romantikusabbak és tegyetek valamit magatokért.
Igen, persze. Talán ráeszmél, talán nem. Vagy ő is ezt gondolja, hogy majd biztos rájössz. Szavak és tettek nélkül csak emésztitek magatokat.
én nem foglalkoznék ilyen nővel, ha szeret akkor ne játssza az eszét mint valami hülye gyerek
Ha ennyire büszke akkor maradjon egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!