Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez nem ciki? :/

Szerintetek ez nem ciki? :/

Figyelt kérdés

Nem igazán engedek magamhoz közel senkit (barátokat,fiút)..azért mert hogyis mondjam nincs "olyan" házunk mint másoknak..csak egy romos kis parasztház. Tudom erről nem én tehetek, de mindig elhívnak magukhoz, és nem szívesen mondok igent, mert én mégis hogy visszonozzam?! Ez olyan ciki. :/

16/L

2012. ápr. 13. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nekünk sem voltak olyan körülményeink, hogy szívesen hívtam volna el bárkit is hozzánk :S De az igazi jó barátokat ez nem érdekelte. Eleinte én is húzódoztam, aztán végül mikor kezdett nagyon gáz lenni, hogy hozzánk soha nem megyünk, elmondtam, hogy miért. Nem nevettek ki, elfogadták. Volt, hogy pl mikor beteg voltam átjöttek meg ilyesmi, de ha lehetett, nálunk nem bandáztunk szerencsére. és nem volt téma, totál megértették.

Az volt cikibb,amikor pasit kellett volna bemutatnom a szüleimnek, hát haza nem akrtam hívni így végül mindigmegoldottam házon kívül pl fagyizáskor vagy iylesmi. Akivel komolyabbra fordult ,neki elmeséltem, néhányan voltak nálunk, de végül az otthoni körülményeim sosem befolyásolták a kapcsolat kimenetelét.

Később koleszos lettem, az nagy megváltás volt :)

kitartás, aki igazán kedvel, annak tökmindegy, hol laksz, honnan jössz!

2012. ápr. 13. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincsen semmi ciki. Attól, mert kívülről nem túl szép a házatok, még attól lehet rendes és főképp tiszta. Ezt ne szégyeld, mert nem tehetsz róla. A barátaid valószínűleg nem azért barátkoznak veled, mert milyen jók a körülményeid. Aki szeret, az ezzel együtt szeret.
2012. ápr. 13. 13:47
 3/7 anonim válasza:
100%

nem kell visszahívnod, ha nem akarod (mert kényelmetlen lenne neked). nincs ilyen társadalmi elvárás, főleg mostanában, hogy egy csomó embernek nincs is háza o_0

ha más szempontból nézed, jó kis teszt lehet, hogy kiszűrd a felszines barátokat...

biztos lesz olyan fiújelölt, aki buli után hazakísér, és nem azért, hogy megnézze a házat ;)

2012. ápr. 13. 13:52
 4/7 anonim válasza:
100%

Igaz én már anyuka vagyok, de azért elmondom az én sztorimat is.

Mi sem lakunk olyan szuper körülmények között, 2 gyerekem van, most várom a harmadikat.

Gyönyörűen tisztán öltözködnek, mindenük megvan, sosem éhesek, de sajnos a házat nem nagyon tudjuk újítgatni.

Sógornőmék, gyönyörű két szintes családi házban laknak, szülői segítséggel. Nagyon szép minden náluk, mégsem nyitja rájuk az ajtót a kutya se! :)

Na már most nálunk mindig van valaki, vannak barátaink, akik imádnak hozzánk járni, kétnaponta van itt valaki mindig.

Ha valakivel jóba vagy, nem azt fogja nézni, hogy hol élsz, milyen körülmények között.

Ha pedig igen, akkor jobb ha nem is tartod vele a kapcsolatot tovább!

2012. ápr. 13. 14:25
 5/7 anonim válasza:
100%

nem kell aggódni.

én is mindig szégyeltem a házunkat. de amikor el jöttek a barátaim, nem szóltak bele hogy nem mesebeli kastélyban lakunk.

aki bír téged az nem azzal foglalkozik milyen a házad hanem hogy te milyen vagy :)

és ez nem ciki, az ott a te életed. és senki élete nem ciki. hívd el őket te is nyugodtan, hidd el nem fognak ki nevetni. :)

2012. ápr. 13. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, nem ciki. Én egy félkész házban nőttem fel (soha nem készült el, úgy adtuk el félkészen...), csillár helyett egy dróton lógott a villanykörte, az ablakpucolás meg kétemberes feladat volt, mert különben kiesett az üveg. De soha nem volt gond. Sőt inkább erényt kovácsoltunk belőle: amíg másnak a szülei sikítottak, hogy "jajnelépjetekaszőnyegre", nálunk nem volt sose gond például egy házibuli, mert sokat úgysem árthattunk a háznak :)
2012. ápr. 14. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
No para.
máj. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!