Jogosan érzem magam baleknak? Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy kolléganőm, akivel amolyan baráti viszonyban vagyunk. Nekem ő a bizalmasom, támaszom, de neki is én vagyok a lelki támasza, ezt így mondta szó szerint.
Néha eljárunk ide-oda (kiállítás, színház stb) kettesben. Neki van párja, de ő nem viszi el sehová, és még örül is neki, hogy én megteszem helyette...
Már korábban is volt egy elszólása kolléganőmnek, ami rosszul esett, tulajdonképpen úgy jött ki az egész, hogy én csak egy szamár vagyok, aki kéznél van (nevettek is rajtam a többiek)
Legutóbb telefonon beszélgettünk. Kollégák közül voltak, akik péntekre elmentek együtt iszogatni... Őt is hívták. Kérdeztem, nem-e lett volna kedve velük menni. Erre azt mondta, hogy nem, mivel XY is ott lesz, és ő neki nagyon tetszik, és már ezt önmagában megcsalásnak élné meg...
Értitek? Társasággal elmenni szórakozni, ahol ott van egy pali, már megcsalás. Velem kettesben elmenni színházban nem az... Ezzel úgy beletiport a férfiúi önbecsülésembe...
Vagy én reagálom túl?
Ti ezek után elmennétek a másikkal színházba (a jegyek már megvannak véve, de őszintén szólva sok kedvem már nincs hozzá...)

Nem értem a problémádat. Elmondásod szerint csak barátok vagytok és egymás bizalmasai, semmi több.
Akkor miért zavar, hogy tetszik neki más férfi? A férje nem zavar?
Az egódat sérti talán, hogy nem tekint rád férfiként? Mert utóbbi esetben szó sincs barátságról.

Nézd, ha Te többet akarnál, akkor mond azt. Ne magyarázd máshogy.
Szerintem világos és érthető volt, amit ő mondott. Ő nem úgy néz rád, ahogyan a másik palira néz (vagy ahogy a pali néz rá, a franc se tudja, mert zavarosan írtad le).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!