Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért törölt ki az ismerősei...

Miért törölt ki az ismerősei közül? Keresnétek újra a helyemben?

Figyelt kérdés

Volt egy lány ismerősöm, akinek változás állt be az életében, egyetemre ment. Tudtam róla, hogy nehéz előélete volt, aztán láttam, hogy a Facebook oldalára kiírt egy ilyet.

Kedves mind,

Az utóbbi időben vált ténylegesen világossá számomra, ( rengeteg negatív tapasztalattal a hátam mögött) hogy elszaporodtak körülöttem a negatív, lehúzó, mentálisan súlyos beteg, instabil emberek, valamint olyanok is, akikkel már nem is beszélünk egyáltalán. Nem szeretném már senki lelki nyomorát magamra venni,félszegségét, függőségét, drogos tapasztalatait, felcsinálós kalandjait, tévedéseit, felelőtlen, saját hibájából elrontott életét hallgatni és bámulni. Senkit nem megsérteni szándékozva, mégis úgy döntöttem, hogy teljes nagytakarítást kell végeznem az életem minden területén, így kérlek kommentelj itt, ha maradni szeretnél az ismerőslistámon!

Köszönöm a megértést.

Akik ez alá kommenteltek, őket nem törölte, én nem írtam neki, és láttam, hogy engem törölt. Igaz, próbált korábban beszélgetni velem, érdeklődött irántam, csak nem írtam neki vissza. ( De láttam az üzeneteit, gyakran néztem a sztoriját is) Ti keresnétek ezek után? Igazából mióta egyetemre ment, még a szülinapjára se írtam, kicsit kellemetlenül is érzem magam, nekem 8 osztályom van. Szerintetek kérjek bocsánatot/kérdezzem meg, mi zavarta bennem?

nov. 6. 21:47
A kérdező szavazást indított:
Ne keresd, te vagy a gáz
Kérj bocsánatot
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Ő keresett, te nem reagáltál az üzenetére, de stalkoltad a közösségi médiában. Ezek után most te csodálkozol, miért törölt ki, és megkérdezed, megkeresd e. Ez komoly?
nov. 6. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarnád keresni? Nyilvánvalóan nem érdekel, mert nem válaszoltál neki az üzeneteire.
nov. 6. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ignorálás után hagyjad szerencsétlent
nov. 6. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. "így kérlek kommentelj itt, ha maradni szeretnél az ismerőslistámon"

2. "én nem írtam neki, és láttam, hogy engem törölt"

Most akkor mégis mi a frászon vagy meglepődve?

Ha nagyon bírod, akkor írsz neki és bejelölöd. Ha nagyon nem bír, akkor nem fogadja el és kész.

nov. 7. 02:02
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Amúgy összeilletek. Már ha nem ugyanaz az ember írta ki mindkét kérdést ma:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

nov. 7. 02:37
 6/14 A kérdező kommentje:
5/ ez hogy jön az én kérdésemhez?
nov. 7. 02:43
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
#6 - pontosan ugyanaz a sztori az egyik és a másik fél szemszögéből. De valószínűleg ugyanaz az ember írta.
nov. 7. 03:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnál vele kapcsolatban maradni? Eddig se akartál, ha jól értem. Most, hogy ő lép ki kettőtök kapcsolatából, felértékelődött?
nov. 7. 07:31
 9/14 SZTANN ***** válasza:
100%

Abszolút rendben van így. Ő őszintén megírta mindenkinek, mi a célja (ezt csak helyeselni tudom), mindenki maradhatott, aki reagált rá téged sem bántott meg semmivel. Te nem reagáltál rá, törölt.

Mit képzeltél, futni fog utánad?! Nem vagytok egy társaságba valók, hagyd abba a siránkozást.

Ha tényleg komolyan bánt az elszakadás (miért bántana, ha nem is írtál neki régóta?!), próbálj FELZÁRKÓZNI hozzá, és majd 1-2 év bizonyítás után megkeresheted.

nov. 7. 08:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én ilyet biztos nem írnék ki, szerintem ha valaki ilyen elhatározásra jut akkor saját magának kell éreznie, hogy ki az akit meg akar tartani maga körül, nem pedig aki maradni szeretne. Megint ott lesz ahol a part szakad tele toxikus emberrel körülötte…

Ennek ellenére, hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem felesleges keresned. Egyrészt többször ignoráltad, majd arra sem válaszoltál, hogy maradni szeretnél… akkor most mi kattant be, hogy ismét fel akarod vele venni a kapcsolatot? Szerintem ennek így semmi értelme.

nov. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!