Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért törölt ki az ismerősei...

Miért törölt ki az ismerősei közül? Keresnétek újra a helyemben?

Figyelt kérdés

Volt egy lány ismerősöm, akinek változás állt be az életében, egyetemre ment. Tudtam róla, hogy nehéz előélete volt, aztán láttam, hogy a Facebook oldalára kiírt egy ilyet.

Kedves mind,

Az utóbbi időben vált ténylegesen világossá számomra, ( rengeteg negatív tapasztalattal a hátam mögött) hogy elszaporodtak körülöttem a negatív, lehúzó, mentálisan súlyos beteg, instabil emberek, valamint olyanok is, akikkel már nem is beszélünk egyáltalán. Nem szeretném már senki lelki nyomorát magamra venni,félszegségét, függőségét, drogos tapasztalatait, felcsinálós kalandjait, tévedéseit, felelőtlen, saját hibájából elrontott életét hallgatni és bámulni. Senkit nem megsérteni szándékozva, mégis úgy döntöttem, hogy teljes nagytakarítást kell végeznem az életem minden területén, így kérlek kommentelj itt, ha maradni szeretnél az ismerőslistámon!

Köszönöm a megértést.

Akik ez alá kommenteltek, őket nem törölte, én nem írtam neki, és láttam, hogy engem törölt. Igaz, próbált korábban beszélgetni velem, érdeklődött irántam, csak nem írtam neki vissza. ( De láttam az üzeneteit, gyakran néztem a sztoriját is) Ti keresnétek ezek után? Igazából mióta egyetemre ment, még a szülinapjára se írtam, kicsit kellemetlenül is érzem magam, nekem 8 osztályom van. Szerintetek kérjek bocsánatot/kérdezzem meg, mi zavarta bennem?

nov. 6. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Pont hogy az a toxikus, aki ilyeneket kiír. Nem értem, mit akarsz tőle.
nov. 7. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

Téged sem értelek, miért zavar ez, ha ignoráltad, mikor ő keresett, de mondjuk az ilyen pcsáskodó drámakirálynőket meg még szánalmasabbnak tartom. Ez a poszt semmi más nem volt, csak egófényezés, jujj ő milyen fontos, hiszen 50 vagy 100 ember odaírta, hogy “ne törölj ki, imádlak pls pls” és akkor hú micsoda megtiszteltetésben részesülnek, hogy a Nagysasszony ismerőslistáján maradhatnak. Holnap meg ugyanúgy nem fogják keresni, de hát legalább a posztot mindenki látja, hogy ő népszerű.

Ha ez nem a pcsáskodásról szólna, ő maga tudná, kiket kell kitörölnie és kik azok, akikkel valóban kapcsolatban is áll, na tőlük nem kell komment épeszű embernek.

nov. 7. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg azért törölt, mert a következő csoportba esel: "akikkel már nem is beszélünk egyáltalán". Ő nyitott feléd, érdeklődött, amire nem reagáltál, nem adtál választ, így valószínűleg úgy volt vele, nem szeretne téged többé a FB-s ismerősei közt tudni.

Én a helyedben hagynám már őt. Nekem úgy tűnik, ő már lezárta ezt és elengedte.

nov. 10. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Helyrehozhatod, szerintem kedves dolog, ha megpróbálnád:) Nem veszítenél vele sokat. De érthető az is, ha hagyod. Te tudod:)
nov. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!