Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Folytatnátok a csevegést...

Folytatnátok a csevegést ezekkel az emberekkel, ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés

A volt gimnáziumi osztálytársakról lenne szó. Én teljesen tanácstalan vagyok. 20 évesek vagyunk, 3 osztálytársról lenne szó. Ők egy csoportot alkotnak, még három másik emberrel, akikhez semmi közöm sincs azonkívül, hogy osztálytársak voltak.

Történet 10.-ben kezdődik, azaz 2020-ban, amikor volt egy osztálytársam, aki szintén ennek a csoportnak a tagja, akivel jóban voltam, de egy idő után elkezdett mocskolni, úgy viselkedett velem mintha valami kocsmában lennénk 6 feles után, és ha szót adtam ennek, többi osztálytárs elkezdett degradálni, hogy én hisztizek, nem akar rosszat, közben végén késsel fenyegetett, a bátyám lépett közbe, hiszen a fidesz propagandista osztályfőnök jobban szeretette a fidesz propagandát osztályfőnöki órán mutogatni, ahelyett, hogy valamiféle osztály közösséget össze kovácsolni. Ezután én kiléptem dobva a csoportból, sőt ki lettem tiltva, kb magamra voltam hagyva.

Már egyetemisták vagyunk, mivel én Budapesten élek, és ők is hétköznap, ezáltal néha összehívnak egy ebédre vagy programra. Mivel rajtuk kívül nem voltak meg nincsenek barátaim, akivel beszélhetek, így az egyik tag néha megszán, de nem érzem magam jól velük, erőltetett szerintem.

Ha írok nekik ignorálnak, az egyik tag csak akkor keres ha csajozás miatt kér tanácsot, különben le se szar, ma is az volt hogy önként megyek velük valamerre ebédelni azt direkt ignorált meg nem válaszolt hogy ne menjek. Tiszta szégyen mind, én semmit nem követtem el, meg ki is beszélnek amúgy, mert az egyiket letiltottam, mert zavart már az állszentsége, és tisztán lehet látni rajtuk hogy gyűlölnek mint a sz*rt, és tudták ezt.

Én nem látom értelmét ezekkel tovább a kommunikációt fenntartani, főleg hogy azzal a másik bántalmazó osztálytársat meg magasztalják mai napig, szerintetek mi lenne a helyes döntés az alábbiak közül? Én tényleg tanácstalan vagyok, mi lenne a legjobb döntés.

ma 15:55
A kérdező szavazást indított:
Letiltani őket, el kell engedni a múltat örökre.
Nem kell letiltani őket, de nem kell beszélnie velük többet
Folytatni úgy, ahogy eddig, végülis csak havonta 2x van ez a találkozó.
6 szavazat
 1/2 A kérdező kommentje:
Van durva elírás is, fogalmazási hiba, azért bocsánat, de borzalmasan fájnak az ujjaim, így nehéz írni
ma 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem folytatnám, mivel több ponton is leírtad, mennyire nem tisztelnek téged.
ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!