Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lépnétek a helyemben?

Mit lépnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, akivel nagyon jóban vagyok, érzelmileg támogat, barátomnak tekintem, bizalmasom.

Néha eljárunk kikapcsolódni.

Azt tudni kell róla, hogy eléggé szabadszájú, és sokszor nem gondolja át a dolgokat, mielőtt kiejti a száján a mondandóját.

Egyik nap szóba került az egyik exe, aki a nagy szerelme volt. Hogy ha most vele lenne a mostani párja helyett, akkor vele nagyon boldog lenne, gyerekeik is lennének, és mindig együtt kapcsolódnának ki. Meg azt is megjegyezte mindenki előtt, hogy hát ha a mostani párjával ki tudna kapcsolódni, akkor nem velem menne... De hát én ezt tudom, nem?

Úgy hogy én ott ülök mellette. Persze a többiek ebből azt hozták ki, hogy én csak a szamár vagyok a ló helyett, ki vagyok használva, meg még "meg is sajnáltak". Persze igazából csúnyán ki lettem nevetve. Nekem ez nagyon kellemetlen volt, legszívesebben elsüllyedtem volna a föld alá.

Kollégánőm persze próbálja megmagyarázni, hogy nem úgy értette... Meg tényleg rosszul is érzi magát emiatt. De nekem elment a kedvem attól, hogy ezek után találkozzunk.

Pont az incidens előtt küldtem el neki egy motoros program linkjét. De én eleve úgy gondoltam, hogy együtt mehetnénk. Erre amikor rákérdeztem, hogy mit szól hozzá, akkor azt mondta, hogy megkérdezte a párját, aki csak annyit mondott, hogy "jó". Tehát ő azt hitte, hogy csakúgy ajánlottam nekik egy programot. Pedig nekem eszem ágában sincs a lusta, tróger barátja keze alá dolgozni. De azt hiszem, azzal is ezt teszem, ha eljárkálok vele... Állítólag a párjának volt is olyan megjegyzése, hogy örül neki, mert így nem neki kell elmennie vele...

Valahol persze tudtam én, hogy ha a párja igazán törődne vele, akkor velem nem járkálna sehova sem, de ez így kimondva az ő részéről, ráadásul a többiek előtt...

Nem haragszom rá, tudom, hogy nem szándékosan bántott. De mint írtam, nekem már nincs kedvem vele elmenni... De mégis félek, hogy megromlik a viszonyunk... Vagy ez már így is-úgy is el lett kapálva?

jan. 12. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudtul venném, hogy ún. elefánt vagyok számára .

Ha megfelel nekem, hogy a szórakozáshoz van egy társam, de több nem lesz köztük, akkor egy vállvonás.

Ha többet képzeltem bele, és ez nem elég, akkor vége, leállítom a programozást.

jan. 12. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szàmomra ez sértő lenne.Megkérném a jövőben ilyet ne mondjon,gondolja àt mielőtt kimond valamit vagy hagyjuk az egêszet.
jan. 12. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam is hasonló volt a helyzet. Barátok "voltunk" egy nővel.

Időtöltésnek kellettem, na meg ha segítség kellett megtalált, akkor éppen nem volt párom ráértem, de aztán pár hónapra rá elkezdtem hanyagolni, mivel nekem sírta el bánatát, amit mindig ő generált magának! Aztán meguntam, hogy a egyik pasiját soha nem kérte meg semmire, ezt mondta is hogy inkább velem menne bárhová mint velük. (Két pasija volt a 10 hónap alatt.) A pasi nagyon féltékeny lett, amit éreztem hogy ez már sok, hogy ennyit velem van, hiába mondta neki hogy csak barátok vagyunk !Ezt én nem tartom ferrnek, úgyhogy leépítettem.

jan. 13. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sértő lenne, ha ilyent mondanának nekem. Főleg, ha utána nagyon, de nagyon magyarázkodik az illető. Nem szeretek B opció lenni.
jan. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!