Jogos a felháborodása?
Figyelt kérdés
Az történt hogy van egy barátnőm, neki volt egy srác aki tetszett, viszont kiábrándult belőle, és már más tetszik neki. A srác mindig minket bámult, azt hittük őt nézi, pedig engem. (Ez volt 1-2 éve). Kb 3 héttel ezelőtt rá írtam a srácra hogy miért néz folyton, mit szeretne. Ezt elmondtam a barátnőmnek, hogy miket írtunk, ki is derült hogy a csávó egy egoista tapló. Viszont a barátnőm mérges lett, azt mondta csalódott bennem és a barátok ilyet nem csinálnak mert én tudtam hogy neki tetszett mégis rá írtam. Megbeszéltük, bocsánatot kértem. Egy ideig nem is beszéltem a sráccal és tegnap rám írt. Beszéltünk egy keveset, aztán ma reggel beszólt nekem pár dolgot és ezt elmondtam ugyancsak a barántőmnek hogy milyen gáz a srác. Hát nem kellett volna mert megint haragszik rám. Buntudatom van és nem tudok aludni miatta már. Azt mondta nem tetszik már neki és nem érdekli őt, de mégis fel van háborodva. Ki érti ezt?tegnap 22:33
1/3 anonim válasza:
Ahelyett, hogy hálás lenne, hogy feltártad, milyen beteg az az alak.
A barátnőd buta.
Nem úgy, mint egy gyerek, hanem korlátolt, föld buta, sötét.
Nem jár vele, igaz?
A srác nem vele akart kapcsolatot teremteni, igaz?!
Te csak beszélgettél a sráccal, és mivel bunkó, le is ráztad, igaz?
Nos, aki téged számon kér, az biztos, nem a barátnőd.
Mégis mit képzel magáról?
2/3 A kérdező kommentje:
Mióta beszólt nekem nem is írtam vissza. Én az ilyet "férfi"-tól nem tolerálom. (Konkrétan azon volt felháborodva hogy egy napot ki akarok hagyni az iskolából mert fáradt vagyok. Különben turisztikai középiskola járok, jó tanuló vagyok. Nekem ez sok volt már felőle)
tegnap 22:58
3/3 anonim válasza:
A barátnőd egy hisztis p. én inkább őt hanyagolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!