Szerintetek jogos a felháborodása?
Miért nem ő szedte ki a barátja szemöldökét? Ez olyan, hogy egymás közelében vagytok, egymáshoz érhet a testetek.
Ha ilyen idióta a barátnőd, akkor ne keresd többé. Amúgy se százas, hogy nem stabil kapcsolatban gyereket vállal.
Mekkora agykuki az egész sztori :D
Miért szedi egy férfi a szemöldökét? Miért nem tudja magának kiszedni? Miért kell ehhez lefeküdni és egymásra borulni? Miért nem ért rá egy napot az egész és miért nem a barátnője szedte ki neki? Miért a vendég szedi ki a szemöldökét? Most akkor egyből állította vagy csak írt Facebookon a barátnő? Miért nem ment oda és szólt? Bemegy, látja, hogy a párján fekszenek, majd kijön és ír egy üzenetet? Ha egyből írt miért nem beszéltétek meg egyből?
Eszem megáll :D
Köszönöm mindenki válaszát! Én is hasonlóképpen gondolom, mint ti.. csak biztosításra volt szükségem!
#4/5 válaszoló A történet úgy volt, hogy megsértődött. Aztán jött a barátja szólni nekem, hogy beszéljek vele, mert haragszik mindkettőnkre, hogy nem a konyhán voltam, hanem a szemöldökét szedtem. Eleve másképp adta elő a sztorit. Én meg mondtam, hogy engem nem érdekel, úgy voltam vele, ha ott vagyok mért nem mondja a szemembe. Haza indultam és miután kiléptem az ajtón, rá 10 percre írt, hogy látta, hogy “rajta fekszek”.
És igen, ha ilyet lát egyből oda kellett volna jönnie és nem
várni a csodára.
Teljesmértékben igazatok van, köszönöm még egyszer, majd idővel megpróbálom vele megbeszélni. Bár nekem ez elég rosszul esett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!