Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogos a főnököm felháborodása...

Jogos a főnököm felháborodása ha tegnap a szabadnapomon véreztem és tegnaptól táppénzre vettek?

Figyelt kérdés
Azt mondta miért vetettem magam szabadnapon táppénzre. Úgy megijedtem, hogy én nem is gondolkodtam. Tényleg elrontottam valamit?
2016. szept. 29. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de szerintem ezt te is tudod
2016. szept. 29. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet azt hiszi, csak munkaundorod van

a legtöbb főnök kiakad, ha valaki nem megy be dolgozni, pláne spontán

2016. szept. 29. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mármint az a baj, hogy tegnaptól vagy táppénzen mikor dolgozni amúgy se kellett volna? Így már én is jártam. Az orvosnak elfelejtettem szólni, hogy aznap amúgy se kellene mennem. Ilyenen nem kellene kiakadni.

Vagy ha meg az a baj hogy táppénzen vagy, a baba fontosabb, ez evidens. Tetszik neki vagy nem, attól még jogos a táppénz.

2016. szept. 29. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta jogilag helytelenül cselekedtem, mert a szabadnapomon táppénzre vetettem magam.

Már négyszer vetéltem el a 8- 11 hét között, most még nagyon az elején járok, de már vérezgetek.

2016. szept. 29. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A baba sokkal fontosabb, mint sz idióta főnököd! Ne törődj vele! Az orvos meg nyilván akkortól vesz táppénzre, amikor nála jártál és teljesen normális, hogy ilyen helyzetben nem a szabad nap ugrott be először.
2016. szept. 29. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A papírt még simán lehet módosítani, emiatt feleslegesen pattog a főnök.
2016. szept. 29. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
ki kéne vizsgáltatni a habituális vetéléseid okát,mert négyszer vetélni nem normális,annak oka van.
2016. szept. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!