Jogos a felháborodása anyósnak elszidni engem vagy sem?
Csak történt valami, amikor ott volt!
Ez így értelmetlen.
Elég önzö az anyósod, ha elvárja h egy szoptatós babát hordozzanak utána.
" akart unokat" csak nem biztos h komolyan gondolta, h tegyen is érte, nem akar többet tenni , nem bir, nem tud.
Ezert csak úgy vállalj masodikat h tudd h magadnak vallalod ( minden nö amúgy )
"majd hazakoltoztunk megszultem bejott hozzam meg itthon 1x meglatogatott azota elvarja"
1.- Ő már 2-szer eljött hozzátok - miért is probléma, hogy TI elmenjetek? Szoptatós baba és....? Talán nála nem tudod megszoptatni? Nekem szoptatós babával hivatali ügyeket kellett intézni - nem hogy nem tudok más lakásába átmenni...
2.- "itthon 1x meglatogatott azota elvarja" - ott valami történhetett, ami miatt nem akar jönni...
Arról nem beszélve, hogy ha akkor jó volt a párod anyukája, amikor 4 hónapig nála laktatok, akkor most miért nem vagy hajlandó átmenni? Nem értem...
Mi köze van ennek ahhoz, hogy szopis baba? Ha másfél éves koráig szopik, akkor másfél évig sehova sem fogtok elmenni? Ki se teszed a lábad a lakásból?
Én megértem, ha anyós ezért kiakad. Elég fura felfogásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!