Jogos a felháborodása anyósnak elszidni engem vagy sem?
Mivel a lényeget kihagytad (legalábbis gondolom, nem vagyok benne biztos, mert ez nem valami földi nyelv, amin idehánytál néhány szót egymás után), ezért igen, valószínű, hogy jogos.
Egy szoptatós babával összekészülni meg max. 20 perc, a párodnak nem kell egyedül vinni, mehetsz velük te is, ha ez számpdra derogál, akkor létezik cumisüveg, az anyós nem csak neked anyós, a gyerekednek nagyanyja, úgyhogy természetes és normális, hogy TI meglátogatjátok őt, ráadásul azok után, hogy terhesen 4 hónapig ott laktatok, szerintem a seggét kinyalhatnád.
Ez a kérdés már volt.
De akkor sem értette senki sem, hogy miért nem lehet átmenni anyóshoz, vagy miért nem mehet át 1-2 órára legalább a párod a babával.
Bár gondolom, kamu :)
Én biztos nem hurcolnám a gyereket mutogatni. nem bazári majom. Ha kíváncsi rá, látogassa meg. Ha nem, akkor annyira nem is érdekli.
Nem arról van szó, hogy én sose vinném, de mi az, hogy ő egyszerűen nem jön, és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!