Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos a felháborodása anyósnak...

Jogos a felháborodása anyósnak elszidni engem vagy sem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretett volna unokat, hat ossze is jott anyosomeknal laktunk kb.4honapot majd hazakoltoztunk megszultem bejott hozzam meg itthon 1x meglatogatott azota elvarja sőt valamikor veszekedèsbe torkollik hogy ha en em megyek hozzajuk(mert a paromnak is van beleszolasa) a parom vigye el a kicsit,mert o nem jon ide!(10km,szopis baba)
2017. ápr. 6. 07:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire nehezedre esik,akkor először találkozzatok félúton, pl a játszótéren/parkban/sétaútvonalon. Szigorúan akkor, amikor neked jó. Gondolom mindennap kétszer kiviszed a kicsit levegőzni. No, az egyik ilyen alkalommal hívd fel, hogy erre jártok, jöjjön ki hozzátok. Így nem kell nála lenned és amikor megunod, hazamész.
2017. ápr. 6. 11:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a lényeget kihagytad (legalábbis gondolom, nem vagyok benne biztos, mert ez nem valami földi nyelv, amin idehánytál néhány szót egymás után), ezért igen, valószínű, hogy jogos.

Egy szoptatós babával összekészülni meg max. 20 perc, a párodnak nem kell egyedül vinni, mehetsz velük te is, ha ez számpdra derogál, akkor létezik cumisüveg, az anyós nem csak neked anyós, a gyerekednek nagyanyja, úgyhogy természetes és normális, hogy TI meglátogatjátok őt, ráadásul azok után, hogy terhesen 4 hónapig ott laktatok, szerintem a seggét kinyalhatnád.

2017. ápr. 6. 14:03
 23/29 anonim ***** válasza:
96%
3 gyereket szültem, de nem értem mit kell annyit készülődni. A kicsi mindig szép ruhában van, hiszen nem koszolja le magát. Ha meg lebüfizi, vagy kicsurog a pisi, akkor úgyis cseréled. Te gondolom nem báli ruhában vagy otthon, hát átöltözöl. Az megvan sacc/kb 5 perc is. A gyerekre rá egy kocsikabátot, be a hordozóba, neked cipő-kabát, mert most igencsak fúj a szél. Max 10 perc. Felkapod a mindig összekészítve lévő babatáskát, amiben benne van 2-3 pelenka, egy kicsi csomag popsitörlő, egy textilpelenka, meg kispléd a tisztába tevéshez, egy váltás ruha, egy pót cumi, ha cumizik, egy zacskó a használt pelusnak, ha hirtelen nem lenne hova kidobni. Ezekből egyik sem romlandó, mindent cserélhetsz/pótolhatsz amit elhasználtál amint hazaértél, tehát csak fel kell kapni, és menni. A cicidet viszed, tehát kaja van a kicsinek. És mivel felnőtt nő vagy utóddal, viselkedj is úgy, és ne azt csináld, amit egy dackorszakban lévő 3 éves tenne.
2017. ápr. 6. 15:53
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már volt.

De akkor sem értette senki sem, hogy miért nem lehet átmenni anyóshoz, vagy miért nem mehet át 1-2 órára legalább a párod a babával.

Bár gondolom, kamu :)

2017. ápr. 6. 18:12
 25/29 anonim ***** válasza:
5%

Én biztos nem hurcolnám a gyereket mutogatni. nem bazári majom. Ha kíváncsi rá, látogassa meg. Ha nem, akkor annyira nem is érdekli.

Nem arról van szó, hogy én sose vinném, de mi az, hogy ő egyszerűen nem jön, és kész?

2017. ápr. 6. 18:17
 26/29 anonim ***** válasza:
72%
Valami kimaradt itt a sztoriból érzéseim szerint. Nem volt valami összezördülés köztetek, amíg ott laktatok?
2017. ápr. 6. 19:28
 27/29 anonim ***** válasza:
63%
Töröltetted a kérdésemet azért, mert azt írtam, hogy primitív vagy??? Gratulálok!
2017. ápr. 6. 19:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Megkaptam a valaszt a gyereket megint mi vittuk semmit soha nem kapott tole(karacsony,husvet,miku) a gyerekem es velem is oltari bunko volt sirva jottem el onnan,es meg azt is megkaptam nem a parome a gyerek mondtam neki annyira a parome a gyerek hogy csinaltassa meg a dns vizsgalatot ha nem hisz nekem es innentol kezdve biztos tobbet nem megyek,es koszonom annak a nehany bunko embernek a valaszat!!!:( aki engem leosztott ...
2017. ápr. 18. 07:59
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen!
2017. ápr. 18. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!