Jogos a felháborodása anyósnak elszidni engem vagy sem?
11-es - :D :D
Én is csak arra a részére válaszoltam, amit értettem belőle :D (7-es)
Mit kell összekészülni? Nem a világ végére mentek hetekre. Évekig otthon fogsz ülni a gyerekre hivatkozva?
Ő ment hozzátok már 2x, menjetek most ti.
Egyébként mit mond, miért nem megy ő?
Mit kell készülni???? Akkor sehova sem mentek? Mert kb. annyit kell készülni lemenni a boltba, mint elmenni anyóshoz.
És miért nem viheti át a férjed? Ha már te ennyire sztrájkolsz és nem vagy hajlandó menni. Nem egész napra mennek, gondolom. Nem folyamatosan eszik a gyerek.
"Szopis baba arra ertem hogyha a parom vinnè el csak egyedül ...,illetve anyosnak ide egyszerübb lenne jonnie mint mi amire osszekeszulunk a picivel,nem vagyok hajlando csettintesre ugrani neki:
Hú, a mindenit, de felhúztad az agyam... "nem vagyok hajlando csettintesre ugrani neki"
Normális, emberi reakció lenne, hogy meglátogatjátok az "anyós"-t.
"Anyós", aki nyilván jóval idősebb nálad, 4 hónapig elviselt Titeket, gondolom főzött rátok, kiszolgált titeket, Te meg arra nem vagy képes, hogy elmenj hozzá a gyerekkel (A PÁRODDAL EGYÜTT!), mert szeretné látni az unokáját?
Igen, jogos a felháborodása és ha nem tanulsz meg alkalmazkodni és "játszod a nagysasszonyt", akkor nem jósolok Nektek hosszútávú kapcsolatot.
összekészülni? viszed a cicid magaddal :D
amúgy meg, megeteted, átviszi egy órára és kész. nem kell semmit készülni
"ha en em megyek hozzajuk(mert a paromnak is van beleszolasa)"
Most akkor a parod nem akarja, hogy menj anyoshoz, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!