Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos a felháborodása anyósnak...

Jogos a felháborodása anyósnak elszidni engem vagy sem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretett volna unokat, hat ossze is jott anyosomeknal laktunk kb.4honapot majd hazakoltoztunk megszultem bejott hozzam meg itthon 1x meglatogatott azota elvarja sőt valamikor veszekedèsbe torkollik hogy ha en em megyek hozzajuk(mert a paromnak is van beleszolasa) a parom vigye el a kicsit,mert o nem jon ide!(10km,szopis baba)
2017. ápr. 6. 07:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
vki leírná magyarul hogy mi a kérdés
2017. ápr. 6. 09:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

11-es - :D :D

Én is csak arra a részére válaszoltam, amit értettem belőle :D (7-es)

2017. ápr. 6. 10:06
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem akarja a párjával kettesbe elengedni a kicsit anyóshoz mert szoptat és a kérdés hogy anyós ezt jogosan sérelmezi?
2017. ápr. 6. 10:08
 14/29 A kérdező kommentje:
Szopis baba arra ertem hogyha a parom vinnè el csak egyedül ... o nem eteti meg ,illetve anyosnak ide egyszerübb lenne jonnie mint mi amire osszekeszulunk a picivel,nem vagyok hajlando csettintesre ugrani neki
2017. ápr. 6. 10:08
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Mi a túrót kell "összekészülni" egy anyatejes babával, 10 km-nyi távolságra, az anyóshoz (vagyis nem hivatalba, boltba, hanem egy rokon házába)? Pláne tavasszal, 20 fokban?? 3 gyerekem van, mindegyik anyatejes volt, nagyilátogatáshoz kb. annyi a "készülődés", hogy beledobsz 2-3 pelenkát, törlőt, váltás kisruhát a táskába, meg magadnak melltartóbetétet, a kicsire ráadsz egy kocsikabátot és belerakod a hordozóba. Ez tart fél napig?:D
2017. ápr. 6. 10:22
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

Mit kell összekészülni? Nem a világ végére mentek hetekre. Évekig otthon fogsz ülni a gyerekre hivatkozva?

Ő ment hozzátok már 2x, menjetek most ti.

Egyébként mit mond, miért nem megy ő?

2017. ápr. 6. 10:27
 17/29 anonim ***** válasza:
98%

Mit kell készülni???? Akkor sehova sem mentek? Mert kb. annyit kell készülni lemenni a boltba, mint elmenni anyóshoz.

És miért nem viheti át a férjed? Ha már te ennyire sztrájkolsz és nem vagy hajlandó menni. Nem egész napra mennek, gondolom. Nem folyamatosan eszik a gyerek.

2017. ápr. 6. 10:36
 18/29 anonim ***** válasza:
87%

"Szopis baba arra ertem hogyha a parom vinnè el csak egyedül ...,illetve anyosnak ide egyszerübb lenne jonnie mint mi amire osszekeszulunk a picivel,nem vagyok hajlando csettintesre ugrani neki:

Hú, a mindenit, de felhúztad az agyam... "nem vagyok hajlando csettintesre ugrani neki"

Normális, emberi reakció lenne, hogy meglátogatjátok az "anyós"-t.

"Anyós", aki nyilván jóval idősebb nálad, 4 hónapig elviselt Titeket, gondolom főzött rátok, kiszolgált titeket, Te meg arra nem vagy képes, hogy elmenj hozzá a gyerekkel (A PÁRODDAL EGYÜTT!), mert szeretné látni az unokáját?

Igen, jogos a felháborodása és ha nem tanulsz meg alkalmazkodni és "játszod a nagysasszonyt", akkor nem jósolok Nektek hosszútávú kapcsolatot.

2017. ápr. 6. 10:40
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

összekészülni? viszed a cicid magaddal :D

amúgy meg, megeteted, átviszi egy órára és kész. nem kell semmit készülni

2017. ápr. 6. 11:06
 20/29 anonim ***** válasza:
93%

"ha en em megyek hozzajuk(mert a paromnak is van beleszolasa)"

Most akkor a parod nem akarja, hogy menj anyoshoz, vagy mi?

2017. ápr. 6. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!