Jogos a felháborodásom?
Annyi a történet röviden, hogy haverom épp mondta, hogy megy a lottózóba tippmixelni én pedig megkértem, hogy a Ferencváros - Young Boys elleni párharcon jelölje meg nekem a vendég győzelmet, én pedig erre adtam neki 5 ezer forintot, hogy tegye rá.
Erre ideállít a szelvénnyel amin kiderült, hogy végül hazai győzelmet jelölt be és arra rakta rá a pénzemet. Én mondtam neki, hogy teljesen megőrült. Azt mondta nyugodjak meg és bízzak benne, de képtelen vagyok lenyugodni. A múltkori meccs alapján semmi reális esély nincs Ferencvárosi győzelemre. Mondtam is neki, hogy ha veszít a szelvény akkor vissza fogom kérni az ötezrest.
Szerintetek jogosan kérném vissza a pénzt? Mert ő meg azt állítja, hogy nem kötelessége visszaadni. Meg ő szerinte nem jogos a felháborodásom mert ennyi erővel én is elmehettem volna, de mégis az elején ő vágta rá határozottan, hogy bízzam csak rá.
NEM, nem jogos a felháborodásod, mert ez a lustaságod miatt történt.
Ö sem viselkedett korrekten, te meg nem tudod eleve bizonyítani, mit is mondtál.
Mindketten hibások vagytok!
Te nem mentél lottózoban,az haverod meg hülye mert nem viselkedett korreken.
Akkor mond az neki,hogy b.... meg ha ilyen gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!