Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek utàn lehet folytatàsa a...

Ezek utàn lehet folytatàsa a baràtsàgnak?

Figyelt kérdés
A napokban írtam ki kérdést,hogy konfliktus miatt megszakadt a baràtsàg,ő szakította meg és hogy egy tàrsasàgban leszünk a hétvégén.Az összejövetel a vàrtnàl jobb volt.Ami meglepetésszerű volt a volt baràtnőm nagyon sokszor nézett felém,monitorozott.Megdicsérte amit az összejövetelre sütöttem.Felhozott közös emlékekeket ahova együtt mentünk.Nekem előbb elkellett jönnöm az autóbusz miatt akkor felkelt,hogy menne ő is haza.Így egy ideig együtt mentünk és beszélgettünk.Nem volt semmi feszültség közöttünk a konfliktus nem került szóba bàr az összejövetel meg az a 10 perc séta talàn nem is a megfelelő alkalom volt.Abban maradtunk,hogy bead pàr könyvemet ami nàla maradt.
jan. 12. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha ő okozta a konfliktust, akkor az lett volna a minimum, hogy bocsánatot kér. Ez az elsunnyogás szerintem nagy bunkóság.

Mi volt a gond? Ha valami piti vita, az egy dolog, de ha komoly, akkor én nem ájulnék el, hogy egy társaságban hajlandó volt emberszámba venni, miután ő bántott meg.

jan. 12. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem volt piti dolog.Ő szakította meg.Mindketten hibàsak vagyunk ezt elismerem.Én akartam anno tisztazni o nem akarta.Inkább megszakitotta.Elajulni nem ajulok el inkabb azt mondanam hogy erosen elgondolkodtam rajta akarja- e folytatni,megujitani a baratsagot ami nem fog menni tisztazas nelkul.
jan. 12. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sincsen az rendben, hogy úgy tett, mintha semmi gond nem lett volna köztetek előzőleg. Egy bocsánatkérés minimum lett volna a részéről.
jan. 13. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Es nem hozta ami nala maradt regrol...biztositott szombaton ketszer hogy ma elhozza.
jan. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!