Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinél mi volt az a pont,...

Kinél mi volt az a pont, amikor véget vetett egy mérgező vagy egyoldalú barátságnak?

Figyelt kérdés

2024. júl. 12. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt konkrét pont. Egyszerűen az életem egy bizonyos szakaszában rájöttem, hogy kik az igazi barátok, és kik azok akikre nem érdemes időt pocsékolni, vagy esetleg csak mint haverra érdemes gondolni.
2024. júl. 12. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem kellett véget vetnem, mert minden barátom eltűnt a kedves párja lábai között és így lett vége mindegyikkel.

Nincs barátom, évek óta - ez van .

2024. júl. 12. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a barátságok többsége nálam is úgy ért véget, hogy a másik fél teljesen elfeledkezett rólam, amint barátja lett, de olyan is volt, amit én zártam le. Ott lelki szemetes voltam sokáig, és hiába szóltam neki többször is, hogy nekem ez már sok, sosem érdekelte. A sokadik ilyen után megmondtam, hogy ez így nekem nem megy tovább. Komolyabb veszekedés lett belőle, amiből végül én sétáltam el.
2024. júl. 12. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért húzódott sokáig, mert az elején tök szimpatikus ember volt és ez hónapokig kitartott. Pont ezért, amikor egyszer egyik pillanatról a másikra rámhányta a bajait és, ráadásként, elkezdett bennem olyan érzéseket kelteni, hogy amit mondok az butaság, akkor nem menekültem ki egyből a baráti kapcsolatunkból. Akkor jött inkább el az a pont, hogy le kell építenem, amikor már úgy mentem a találkozókra, mint a gyökérkezelésre és már felnyögtem amikor megláttam a telefonom kijelzőjén a nevét hogy írt vagy hívott. Ráadásul ha megjelent a képe Facebookon vagy Instán, undorodtam. Nem vetettem véget a kapcsolatnak, csak találtam kifogásokat, hogy miért nem érek rá a találkozókra, ő meg gondolom vette a lapot.

Amióta nincs az életemben, teljesen lenyugodtam.

2024. júl. 12. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen veszek észre dolgokat, így sajnos utólag jöttem rá. A legjobb barátnőm szakította meg hirtelen velem a kapcsolatot úgy, hogy reagálni sem hagyott, letiltott mindenhonnan. Az indoka az volt, hogy elhanyagolom. A valóság az volt, hogy ő nem dolgozott, nem tanult, legszívesebben egész nap velem beszélt volna mert más dolga nem volt. Nem fogta fel, hogy nekem muszáj dolgozni és mellette továbbtanultam, emiatt nem tudtam naponta órákat beszélni vele. Sokáig nagyon szomorú voltam, de utólag örülök, hogy eltűnt. Mert aki nem érti meg, hogy fáradt vagyok és meg se beszéli velem a dolgokat csak úgy letilt az nem barát. Kár volt a rá vesztegetett idő.
2024. júl. 12. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Folyamatosan ignorált. Lemondta a találkozókat, családi programra hivatkozva; aztán instán tette ki sztoriba hogy itt meg ott bulizik. Ha találkoztunk, akkor mindig nála voltunk; mert nekem nem volt másra igényem (legalábbis szerinte). Semmit nem osztott meg velem, kvázi megtűrt idegenként kezelt. A pohár akkor telt be, amikor tényleg szükségem lett volna a rá; de teljese figyelmen kívül hagyott 15 napig. Töröltem/tiltottam mindenhol, hogy nehogy mégegyszer ráírjak. Utoljára írtam neki egy SMS-t (amiben kifejtettem a “barátságunkról” a véleményemet és megírtam hogy részemről ennyi volt), várható módon nem kaptam reakciót 🤷‍♀️
2024. júl. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!