Mással is van az, hogy pont akkor támadják amikor fáradt, kialvatlan, nincs elemében?
Figyelt kérdés
Mint valami dögkeselyűk mindig megtalálnak az emberek.
Egy emberutáló
2023. okt. 4. 18:22
1/4 anonim válasza:
Nem, csak ilyenkor egyrészt a fáradtság miatt többet hibázol, így több okot adsz a piszkálásra, másrészt meg jobban magadra veszed azt, amit máskor igy ugyanúgy megkapsz.
De mivel emberutáló vagy, így ez az egész leginkább csak önigazoló kérdés.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy: “érdemes utánam csinálni.”
3/4 anonim válasza:
Mikor az egyik nap minden előzmény nélkül az ebédlőben ócsároljak, utána másnap bájosan köszön a monitoros. Egy helyben ülni könnyebb és a másikat bírálni, mint fizikai munkát végezni. Bocsi, de toxikus példával jöttem, ami az egész helyen uralkodik. Hamarosan lépek is onnan, csak ezt megosztottam.
4/4 anonim válasza:
Utána meg várják a csokit meg a bort fizetségül a segítség miatt, mikor az ember egy vasat nem kapott azért, mert rendesen dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!