Mit csináltok amikor pont a legjobb barátotok bánt meg?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok és nincs kihez fordulnom2024. febr. 19. 21:09
1/6 anonim válasza:
Ott hagytam a fszba és kerestem egy újat
2/6 anonim válasza:
Ugyanez tesó.. Tudatában van annak, hogy mélyen megbántott de le se sz*rja, gondolom azt várja, hogy én keressem. Meg a nagy...
4/6 anonim válasza:
Azóta még köszönni sem köszönök neki
(20 éve)
5/6 anonim válasza:
Én nem osztályozom őket, hogy jó, meg legjobb. Barát nincs olyan sok, hogy még rangsor is legyen. A barát nálam amúgy az az ember, akinek habozás nélkül odaadnám a fél vesémet, ha szüksége lenne rá. És nyilván vagyunk olyan viszonyban, hogy rákérdezzek, ezt most miért így csinálta? Hogy tisztában legyek az okokkal.
6/6 anonim válasza:
Attól függ mivel bánt meg... de most általánosságban azt mondanám, hogy nem keresem a társaságát x ideig, aztán nyugodtabban, amikor már csillapodott a megbántottságom, beszélni próbálok vele. Ilyen is volt, de olyan is, hogy nem kerestem, és végül ő nyitott először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!