Miért nincs a mai fiatalokba semmi kalandvágy?
Régebben állandóan mentünk jobbra balra kipróbáltunk új dolgokat
Az elmúlt fél évbe összegyűlünk de senkinek nincs kedve semmihez mindenki csak a telefonját nyomkodja sablonos felszínesek a témák is
Felvetem az ötletet menjünk ki Szlovákiába lazulni sörözni (ott olcsó a zlaty) mindenki mondja tök jó ötlet mikor eljön a pillanat lemondják arra hivatkozva hogy fáradtak vagy túl meszze van (1,5 óra a nyugatiból vonattal) vagy egyéb kifogások de a telefonnyomkodás és mindennap ugyanaz csinálás az megy ezerrel
Pár éve kérdezni se kellett minden jött spontán magától először azthittem csak pár ember farsult be de kiderült mindenki még azok is akiket nagy kalandornak ismertem meg
Mitől lehet ez? Hova tűnt a nagy lázadó fiatalság? Manapság csak az a téma hogy ki milyen drága cipőt vett meg milyen játékokat játszik stb én meg teljesen más vagyok
Illetve akik hasonlóak mint én azok is be vannak farsulva
Pl a hippi haverom aki elveti teljesen a mai társadalmat az is mintha kezdene kicsit beolvadni a társadalomba
Vagy én vagyok ennyire társadalmon kívüli szabadszellem? Úgy képzeljetek el engem mint Bartos Cs Istvánt kb hasonló kaliberű figura vagyok egész nap filozofálok teljesen szabadon gondolkodok megvetem a társadalmi berögződéseket stb
De mintha a mai fiatalságból kiveszett volna a lázadás és szabadságvágy öröme
amúgy ha ennyire csóró vagy netre hogy van pénzed? lehet azt is sörre kellett volna költened és legalább nem rombolnád itt mások agysejtjeit.
a csimpánzok banánzabálás közben nem az interneten lógnak
Telefont kaptam az öcsémtől
Csak akkor cserélek teplifont amikor már nagyon szét van törve abból is próbálok minél olcsóbban kijönni
Nyuszi, téged a szocializmusban rég lecsuktak volna már, ugyanis ott dolgozni kellett kötelezően.
Az olyan csóró szarokat meg igen, lenézem, akik sírnak, hogy nincs pénz, de sörikére azért futja.
Mondjuk nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától
Most egymás oltogatása helyett próbáljunk meg a kérdésre koncentrálni
Sőt most is dolgozok de 2 hónapig nem kapok újabb műszakot
Azóta az agyam teljesen elszállt az őrület határán állok hogy nem tudom befizetni a kórházi számlámat és emiatt lehet a NAV elvisz mindenemet
Nem értem miért zaklatnak egy 20 éves "kisgyereket" akinek nincs rendes kereste
Várják meg míg elvégzem a sulit kapok rendes melót aztán zaklassanak ne most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!