Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincs a mai fiatalokba...

Miért nincs a mai fiatalokba semmi kalandvágy?

Figyelt kérdés

Régebben állandóan mentünk jobbra balra kipróbáltunk új dolgokat

Az elmúlt fél évbe összegyűlünk de senkinek nincs kedve semmihez mindenki csak a telefonját nyomkodja sablonos felszínesek a témák is

Felvetem az ötletet menjünk ki Szlovákiába lazulni sörözni (ott olcsó a zlaty) mindenki mondja tök jó ötlet mikor eljön a pillanat lemondják arra hivatkozva hogy fáradtak vagy túl meszze van (1,5 óra a nyugatiból vonattal) vagy egyéb kifogások de a telefonnyomkodás és mindennap ugyanaz csinálás az megy ezerrel

Pár éve kérdezni se kellett minden jött spontán magától először azthittem csak pár ember farsult be de kiderült mindenki még azok is akiket nagy kalandornak ismertem meg

Mitől lehet ez? Hova tűnt a nagy lázadó fiatalság? Manapság csak az a téma hogy ki milyen drága cipőt vett meg milyen játékokat játszik stb én meg teljesen más vagyok

Illetve akik hasonlóak mint én azok is be vannak farsulva

Pl a hippi haverom aki elveti teljesen a mai társadalmat az is mintha kezdene kicsit beolvadni a társadalomba

Vagy én vagyok ennyire társadalmon kívüli szabadszellem? Úgy képzeljetek el engem mint Bartos Cs Istvánt kb hasonló kaliberű figura vagyok egész nap filozofálok teljesen szabadon gondolkodok megvetem a társadalmi berögződéseket stb

De mintha a mai fiatalságból kiveszett volna a lázadás és szabadságvágy öröme

jan. 10. 22:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim válasza:
100%

amúgy ha ennyire csóró vagy netre hogy van pénzed? lehet azt is sörre kellett volna költened és legalább nem rombolnád itt mások agysejtjeit.

a csimpánzok banánzabálás közben nem az interneten lógnak

jan. 11. 18:40
 62/69 A kérdező kommentje:
Netre az indiai nyomornegyedbe is van pénz olyan átlagos dolog mint levegőt venni sőt annál is átlagosabb
jan. 11. 19:13
 63/69 A kérdező kommentje:
Meg a nagybátyám fizeti
jan. 11. 19:13
 64/69 A kérdező kommentje:
Szerintem a friss levegő drágább mint a net
jan. 11. 19:14
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
Telefonra honnan telik? Az is a kapitalizmus terméke
jan. 11. 19:21
 66/69 A kérdező kommentje:

Telefont kaptam az öcsémtől

Csak akkor cserélek teplifont amikor már nagyon szét van törve abból is próbálok minél olcsóbban kijönni

jan. 11. 19:41
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszi, téged a szocializmusban rég lecsuktak volna már, ugyanis ott dolgozni kellett kötelezően.

Az olyan csóró szarokat meg igen, lenézem, akik sírnak, hogy nincs pénz, de sörikére azért futja.

jan. 11. 20:03
 68/69 A kérdező kommentje:

Mondjuk nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától

Most egymás oltogatása helyett próbáljunk meg a kérdésre koncentrálni

jan. 11. 20:06
 69/69 A kérdező kommentje:

Sőt most is dolgozok de 2 hónapig nem kapok újabb műszakot

Azóta az agyam teljesen elszállt az őrület határán állok hogy nem tudom befizetni a kórházi számlámat és emiatt lehet a NAV elvisz mindenemet

Nem értem miért zaklatnak egy 20 éves "kisgyereket" akinek nincs rendes kereste

Várják meg míg elvégzem a sulit kapok rendes melót aztán zaklassanak ne most

jan. 11. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!