Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen annak ellenére, hogy szóltam, hogy erre figyeljen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja megismertem egy ukrán srácot, aki 1 éve él Magyarországon. Mesélte, hogy apukája Csernobilban dolgozott és meg is halt nemsokra rá, de erről nem is beszél sok emberrel, főleg mert az apukája és egy meghatározó ember volt illetve elég fájó pont az életében. A lényeg, hogy egyik nagyon jó barátommal elmentünk valahova és jött velem ez az ukrán srác is. Barátomnak mondtam, hogy erről a bizonyos dologról ne kérdezzen, de csak azért is felhozta ezt a témát és az lett a vége, hogy a srác otthagyott minket, inkább másmerre ment. Barátom pedig hárítja a felelősséget, hogy miért olyan nagy dolog ez, miért kell emiatt megsértődni stb.

tegnap 09:17
1 2
 11/12 Jana0916 ***** válasza:
100%

Ne haragudj a kérdésemért, kedves 11-es de ez mégis hogy jön ide? Itt nem az Ukrán srác volt a bunkó hanem a drága Magyar :D

És azért a magyarokat sem kell félteni, minden népből vannak "pofátlan" egyedek.

tegnap 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező és annak barátja is hibás ebben a helyzetben. Eleve az ukrán srác ezt bizalmasan mondta el, amit nem tartottál tiszteletben, visszaéltél a bizalmával, így továbbadtad a barátodnak. Aki meg érzéketlen, tiszteletlen volt, mert rákérdezett egy ilyen, jogosan kényes dologra.
tegnap 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!