Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen annak ellenére, hogy szóltam, hogy erre figyeljen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja megismertem egy ukrán srácot, aki 1 éve él Magyarországon. Mesélte, hogy apukája Csernobilban dolgozott és meg is halt nemsokra rá, de erről nem is beszél sok emberrel, főleg mert az apukája és egy meghatározó ember volt illetve elég fájó pont az életében. A lényeg, hogy egyik nagyon jó barátommal elmentünk valahova és jött velem ez az ukrán srác is. Barátomnak mondtam, hogy erről a bizonyos dologról ne kérdezzen, de csak azért is felhozta ezt a témát és az lett a vége, hogy a srác otthagyott minket, inkább másmerre ment. Barátom pedig hárítja a felelősséget, hogy miért olyan nagy dolog ez, miért kell emiatt megsértődni stb.

tegnap 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Itt a kérdés inkább szerintem az, hogy te hogy lehetsz olyan érzéketlen, hogy elmondtad a barátodnak? Elmondta neked, hogy nem sok emberrel beszél erről, de te továbbadtad, most mégis a barátod hibáztatod, hogy felhozta. Nem volt helyes, de neked se elmondani.
tegnap 09:20
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Ukrán "srác"? Puszta matek alapján kb. 40 éves. Ez még srác kategória?
tegnap 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

De mégis minek kellett elkotyognod valamit, ami az ukrán srácnak ennyire fontos, belső körökben megosztott dolga?

Itt a legnagyobbat te hibáztál, minek pofázod ki mások privát dolgait. Ha nem így tettél volna biztos nem kérdezi meg "véletlenül", hogy "apád nem Csernobil miatt halt meg véletlenül?"

tegnap 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem hagyni kellett volna hogy az illető annak mondja el ezt akinek akarja és nem neked kellett volna továbbadnod ezt a bizalmas információt.
tegnap 09:31
 5/12 Jana0916 ***** válasza:
91%

Vannak érzéketlen emberek, teszik a dolgukat majd lezárják annyival,hogy "vicc volt" és ha téged hozott sértő/kínos helyzetbe, még azt is hozzácsapják, hogy "túl érzékeny vagy" vaaaagy, de ez csakis a legelvetemültebekknél van, hozzáteszik, hogy "mindenről te tehetsz"

Szerintem sem kellett volna elmondanod a barátodnak, különben mennyi lett volna az esély, hogy pont Csernobilról kezdtetek volna társalogni? •x•

tegnap 09:33
 6/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
94%

Te is hibás vagy, mert "Barátomnak mondtam, hogy erről a bizonyos dologról ne kérdezzen" pletykáltál.

Nálad teljes törvényszerű, hogy full random dolgok merülnek fel, ha elmentek társaságba?

Most ez egy olyan dolog, hogyha nem pletykálsz akkor szerintem nem merült volna fel...

tegnap 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, itt elsősorban te vagy hibás, mert miért mondtál el a párodnak egy ennyire érzékeny személyes dolgot valaki másról, aki nem adta áldását rá, hogy másoknak fecsegj a magánéletéről?

Te érzéketlen voltál, amiért pletykáltál, a párod érzéketlen volt, amiért szóbahozta.

tegnap 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem semmiféleképpen nincs olyan, amit nem mondunk el párunknak és ezzel mindenkinek tisztában kell lennie. Ha valaki titkot bíz rám, azt a páromra is bízza. Itt a pasival volt probléma.
tegnap 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én értettem félre, de én úgy értelmeztem, hogy a kérdező férfi, aki megismerte ezt az ukrán férfit és egy másik barátjával mentek 3an valahova. Én nem úgy értelmeztem, hogy a párja.

8 egyébként meg van. Ha engem megkér valaki arra, hogy ne mondjam másoknak a dolgát, akkor nem fogom a páromnak mondani. Ez nem olyan dolog, ami a kapcsolatod befolyásolja mert nem őt érinti és nincs köze hozzá.

tegnap 13:15
 10/12 Jana0916 ***** válasza:

(5 ös vagyok)

Igazad van 9, es tényleg nem mondja. Szerintem azért hitte azt mindenki mert azt írta "megismertem" és mindenkinek szerelem jutott az eszébe :'D

De a helyzeten nem sokat változtat.

tegnap 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!